cinderella Haftama girdim bebeğin kilosu gelişimi gayet iyi hatta önde gidiyor ama kendim için aynı şeyi söyleyemiyeceğim 😂 idrarda yoğun enfeksiyon çıktı, kolesterol yüksek, demir depolarım azalmaya başlamış, şekerim düşük, tansiyon zaten hep düşük çıkıyor 🫢 bu durumlar yeni olmaya başladı galiba bebek büyüdükçe oldu en erken cumaya randevu alabildim aslında sizlere sormak istediğim bu şekilde ileri haftalara kadar erken doğum riski olmadan ilerleyen var mıdır korkmaya başladım çünkü 🌸🌸
Ziyangillerrr_ cinderella bende 31. Haftadayım ve lanet olsun ki şu idrar yolu enfeksiyonunu bir türlü aşamadım lökositim taa 500lere kadar çıktı 3. Kez idrar kültürü verdim inşallah buda negatif gelir. Sanırım bu sorunlar hamilelikte çoğu kişide oluyor🥴
cinderella Ziyangillerrr_ benimde öyle ama bi belirti yok idrarda yanma vs sadece tahlillerde bu şekilde çıkıyor
Ziyangillerrr_ cinderella Benimde aynı cuma günü yeniden gideceğim doktora insan tedirgin oluyor gerçekten🤕
hanimhanimcik Benimde ferittin sıfırlanmış 80 mg demir yutuyorum inşAllah yükselir🥲 27. haftamdayım ve başından beri ara ara mantar oluyor bende de. Şuan yine var usandım artık krem fln veriyor doktor 1 ay sonra tekrar oluyor😭
celebinaile hanimhanimcik kasıntı falan oldu mu bende sadece beyaz akıntı var diye dr mantar vardır dedi ama başka hiçbir belirti yok bakmadan yazdı dr krem ilaç
hanimhanimcik celebinaile evet bende bazen kaşıntı oluyor bazende yanma hissi. Doktorun dediğine göre hamilelikte daha çok görülüyor ama doğumdan sonra geçiyormuş çok şükür geçici birşey yani🥲