mengi688 Kızlar detaylı ultrasonları nerde yaptırdınız devlet mi özel mi perinatoloji ye mi sıra aldınız sırayı kaç hafta önce aldınız
Dryglgl mengi688 çam sakuraya gidicem nasipse 6 gün sonraya randevum var 10 gün önce almıştım perşembe cuma hariç her sabah 10 da yeni randevular açılıyor kolaylıkla randevu buldum
buketdeniz19 mengi688 özel hastanede yaptırdım canım doktorumda özel hastanede zaten devlete sıra bulmak imkansız olduğu için
mengi688 aslmoms Nevşehir ama çevre şehirlere de gidebilirim Gerek var mı yok mu onu öğrenmeye çalışıyorum
zelis_6034 Dryglgl bende devlette randavu bakiyorum ama ya riskli gebelik yaziyoda detaylı usg yapilmamaktadır yazıyo nasl randavu aldnz acaba
zelis_6034 Dryglgl merhaba çamsakurada detaylı çekindiniz mi acaba nasil gećti usg renklimi benmde salı günü oraya randqvum merak ediyorum
ARYa143 mengi688 detaylı önemli canım mutlaka git, yani evet gerek var 👌 Nevşehirde Dr çok bilmiyorum ama bulamazsan Kayseri’ye de gidebilirsin👍 Bilen vardır illaki çıkar biri, ya da direk özelleri ara tek tek ücretleri de öğrenmiş olursun önden bilgi alırsın
Dryglgl mengi688 hayır devlet hastanesi ama İstanbulda siz galiba nevşehirdesiniz orayı hiç bilmiyorum inşallah iyi bi doktora rastlarsınız 🤍
mengi688 ARYa143 evet canım ikili ye girmedim kafam karışmasın diye detaylıya girecem Allah izin verirse ama nereye gideceğime karar veremedim burda özel var ama perinataloji değil perinatoloji olması gerekiyor değil mi
ARYa143 mengi688 yok kuzum bazı kadın doğum dr ları da bakabilir, benim ilk kızımda kadın doğum dru baktı, doç.di o yüzden onu seçtik, onunla da devam etmiştik.
ARYa143 Senin kendi Dr un devlette mi özelde mi, yönlendirme yapmadı mı detaylı için sana birini önermesi lazımdı aslında
mengi688 ARYa143 kuzum devlete gidiyorum ama devlette bakmıyorlar mis detaylı ya özele gideceksin ya büyük şehire dedi
ARYa143 mengi688 bazı Devletler’de perinatolog oluyo onlar bakıyo sadece, orda yok o zaman 🙄 Kapadokya has. ara sor bi canım bakan var mı diye, sonra versayı felan ara hangisi içine sinerse ona git, ben de hiç bilmiyorum inanki ordakileri
mengi688 ARYa143 teşekkür ederim canım Benim şansıma artık birine gideceğim İnsallah iyi birisi çıkar
mengi688 gul_demr canım tepecik devlette ücretsiz yapmisyi bi doktor ama ikilide sıkıntılı olana yapıyor mus galiba gazetelere çıkmıştı
ARYa143 mengi688 Allah karşına iyi insanlar çıkarsın canım 🥰🌸 Sorularını not al, orda unutuluyor genelde detaylıda da çok soru soruluyo insan merak ediyor her şeyini 🤭😊
ARYa143 ARYa143 mengi688 sen yine de bulamazsan haber ver, arkadaşlarıma flan sorayım canım, kaç haftalıksın şu an
mengi688 ARYa143 amin canım Benim hepimizin insallah mesela ne sorayım kuzum ilk ya hiç bisey bilmiyorum 🥰
mengi688 ARYa143 12+3 um kuzum şimdiden almam mı gerekiyor sırayı . Teşekkür ederim canım benim araştırayım bi bakayım