annekiz6141 aysgl330633 Annemler bendeeydı annem hazırlıyor mutfağı topluyor bende çay demıyordum sadece bugün gıttı kızımda çok agladı hatta anne benim evde canım sıkılıyor neden anneannem gıttı gıtmesın o dıye agladı bende agladım 😞
Fatmanur_0416 aysgl330633 Karnıyarık Havuçlu pirinç pilavı Kızartılmış tavuk Salata Pudingli bisküvili pasta anca yapabilirim bebişim durmuyor 🤣
annekiz6141 aysgl330633 evet çok alıstı perşembeden berı burdalardı sanırım gıdınce boşluğa dustu annem aradı napıyorsunuz dıye kızım diyor senı cok özlediim den neden gittin kı 🥺
Fatmanur_0416 aysgl330633 saol canım inşallah yapabilirim valla bu saat olmuş yapamadım daha bugün olmasa yarına kesin yaparım inşallah
ARYa143 Ben de makarna tavuk yaptım, ve günlerdir aşerdiğim şehriye salatası 🤭😁😁 O kadar özlemişim ki 2 tabak yedim patlıcam 🙈😂
Daisy_0 egeemomms sütsüz Güzel süt koyunca kusmuk gibi geldi tadı bana bi de kremalı mantarı çok ovmuslerdi onuda sevmedim
Daisy_0 Elisa0110 yaptım bi kaşık yedim eşim kızdı ziyan ediyorsun bilmediğin şeyi niye yapıyorsun diye o gündür değişik şeyler yapmam yemekte olsun çorba olsun
Elisa0110 Daisy_0 bende seviyorum mercimek ve yoğurt çorbasını senin kız biliyor ağzının tadını maşallah