blnmyld birumut_ Allahın izni ile duyarsınız inşallah o stresleri çok iyi anlıyorum yeni geçtim o yollardan 13 haftalığım 🥹🥹🌸
birumut_ blnmyld bol boş dua edelim birbirimize inşallah 🥹❤️❤️ senin cinsiyet tahminleri oldu mu az kalmış
safiyekaraca31 blnmyld sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim hayırlı olsun tek isteğim şu an
blnmyld birumut_ Her zaman çiçeğim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin, doktorum bacak arasında çift çizgi görünce cinsiyet tahmini yapayım mı dedi ve şuanlık kız 🥰😆
adelajda safiyekaraca31 araştırınca insan daha kötü oluyor haklısın bende çok araştırdım ama sıkma canını inşallah sende duyarsın canım rabbim hepimize nasip etsin dualarım seninle bak benim 7. Haftada kesem boştu yolk bile yoktu 8. Haftada mucizemizi gördük sende mucizelere inan umudunu kaybetme 🙏🙏
safiyekaraca31 adelajda evet zaten aklımdan çıkmıyor ama her aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbimden bekliyorum artık inşallah sevincim yarı yolda kalmaz sonuna kadar kucağıma alana kadar hep tedirgin olacam evet ama o kalp atışı bu kadar dert edeceğimi hiç düşünmemiştim Allah’ım nasip etsin 🫶
safiyekaraca31 gogebakk beniimde 16 Şubat inşallah duyacam ya gün geçtikçe belirtide olmayınca umudumu kesiyorum
birumut_ safiyekaraca31 kız öyle diyoruz da ben ilk dedim ki betası 2 katı artsın rahatlayacağım sonra dedim 1000 üstü geçsin rahatlayayım sonra dedim keseyi göreyim rahatlayayım şimdi de kalp atışı sonra cinsiyet var bize haram
safiyekaraca31 birumut_ ayy valla doğru diyorsun 😂😂 hamile kaldık ama yine rahat edemedik ayy canları sağolsun onlar iyi olsunda annelik böyle bir şey demek hep onları düşünüyoruz ben ilk öğrendiğim de beta HCG 8630 çıkmıştı 😂
tns48 safiyekaraca31 çok geçmiş olsun hep aklımdaydınız keşke güzel haberle gelebilseydiniz. Çok saçma gelicek belki yaşamayan bilemez diyeceksiniz inanın bu yolda çok kaybım oldu doğru zaman diye bi şey var. İnşALLAAAAH RABB’im sizede doğru zamanda sağlıkla yeniden nasip kılsın. Duamda olucaksınız 🌸
oslemoslem safiyekaraca31 herşeyde bı hayır vardır ,rabbim en doğru zamanda sağlıklı hayırlı bı evlat nasip etsin cnmm
safiyekaraca31 tns48 Amin canım Allah razı olsun rabbim hepimize güzellikler nasip etsin yaşayan gerçekten bilir ben başıma gelince anladım rabbim sizede sabır versin kolaylıklar nasip etsin sizde dualarımdasiniz valla aklıma geldikçe tanıdığım tanımadığım bu süreçte olan herkese dua ediyorum 🫶❤️keşke keşke güzel haberlerle gelebilseydim ama kısmet olmadı