clementine16 ozgeysr hayırlı olsun canım ben de pcosluyum 25. Haftamdayım gebeliğimde inşallah sağlıkla devam etsin sürecin🌸
ozgeysr Rosegold cok tesekkur ederim evet bizde oyle dusunduk 9-10 haftaya kadar tutmaya calisicaz tutabilirsek😂
Rosegold ozgeysr ilk zamanlar çok söyleyesin geliyor ama sonra geçiyor o his canım 🥰🥰 tutabilirsen çok iyi olur
Nims Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 bu ay okuduğum bütün konularda çoğunlukla mutlu haber alan kadın var umut oluyorsunuz bana rabbim bu sevinci bana da yaşatsın inşallah bu ay hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin bana da 🥹❣️
ozgeysr Nims insallah canimm Rabbim duani kabul etsin gercekten bu stres isinin bu kadat etkiledigini bilemezdim kafamdan cikarttigimla oldu cunku
Nims ozgeysr Ben de bu ay hiç o niyetle girmedim ilişkiye akışına bıraktım ama bat yaklaşınca yine kendimi burada buldum inşallah güzel haberler alırım ben de 🙏🏻
ozgeysr nrgul yok canim yapmadim 13. gun yaptim igne vuruldugum gun dahil olmak uzere silik cikinca 2 gun arayla yaptim bugunde 18. gun artik kan vereyim dedim cikti
mervecnblt1 ozgeysr kanaman oldu mu leke gibi acaba benjm var çok korkuyorum bişey olur diye bebeğime ben de pcos :( 200.3 beta
nurellaaa__ ozgeysr hayırlı olsun çok sevindim darısı isteyen bekleyen tüm anne adaylarının başına 🤲🏼😍
ozgeysr Mervoo6 catlama akintisi yasadim letu kullandim ovitrelle de kullandim catladigini agriyla da akintiyla da hissettim