mrvzdmr0626 Merhaba dün beta hcg 2116 fakat gebelik kesesi görülmedi 5+5 haftam , böyle olup sonradan kese ve kalp atışı duyan varmı ? Rahim duvarı kalınlığı iyi benek yerini hazırlıyor dedi doktor en 19 unda beta 1433 21 inde 2166 artış azalmış
aysl06 mrvzdmr0626 merhaba bende beta hcg 3324 çıkmıştı tam 6 haftalıkken gittim baktım kese var 6+4 uyumlu dedi ama bebek yok gözükmüyor dedi 10 gün sonraya çağırdı boş gebelikte olabilir dedi kan aldı idrar aldı sizce gözükmemesi normal mi
cuteregina mrvzdmr0626 Beta değeri kese için sanırım biraz erken ama Vajinal Ultrason da gözükebilir değeriniz de biraz yavaş artmış ama her hamilelik aynı olmuyor gönlünüzü ferah tutun
eeren mrvzdmr0626 5-6 haftada kalp atışının duyulması imkansızmış zaten. Dr bize 7. Haftayı bir kaç gün geçirelim ona göre randevu oluşturalım o zaman kalp atışını duyacağız demişti. Öyle de oldu. 7 haftalıktan itibaren duyulurmuş. Bende dr keseyi gördü betaya hiç bakmadı. Bir kez dahi beta testi yaptırmadım. Dr unuza güveniyorsanız bu soruları bilen kişi olarak ona sormanız daha iyi olur bence.
aysl06 btlazzo bilmiyorumki cuma gidecem 7+4 oluyor ben gittiğimde kese 6+4 dedi ama bebek gözükmüyor dedi idrar aldı bir sürü kan aldı bende boş gebelik olabilir diye düşündüm zaten kendiside dedi 10 gün sonra net belli olur dedi
mrvzdmr0626 Daha önceki gebeliğim boş gebelikti düşün beta 10.000 oldu Bebek yoktu biraz beklemek gerekiyor