Tomriscvn Kızlar Mustela yenidoğan seti alacağım uygun olan siteler var.Mesela reçete.com veya kozvit.com buralar güvenlimi sizce çokda alan var ama emin olamadım.Trendyoldada var birkaç satan yer alıpta güvenilir dediğiniz site varmı.
yurdtas Tomriscvn kendi sitesinden almıştım trendyol yada diğer satıcılardan pek güvenmiyorum en güvenli eczane geliyor bana
momyflow Tomriscvn bende eczaneden aldım ya genelde her şeyi araştırıp internetten alırım ama bebek söz konusu olunca tereddütte kalıyorum
mom_51 Böyle şeylerin orijinal olduğunu pek düşünmüyorum internette kuzu. Bu yüzden ben aczacı görümcem vardı ondan aldım. Eczaneler daha güvenilir geliyor bu konuda. Evet internete göre bir tık fiyatta artma var ama hiç olmazsa orijinal. Değiyor verdiğin paraya
Tomriscvn mom_51 Evet bende pek güvenemedim ya aslında reçete adlı siteyi bi eczacı güvenilir demişti ama yinede insan tedirgin oluyor 😃
annekiz6141 Bez, mama, şampuan vs tarzı seylerı asla internetten almam.. Ha naparım mesela e bebegın kendi stesınden alırım vs onun dısında no yanı.. Bana güvenılır asla gelmiyor..
emine1309 Dermoeczanem diye bir site var eczaneden geliyor kuzenim eczacı kendinde olmayan şeyleri ordan söylerdi hep bende ordan alırım kendime güneş kremi vs.