aytnsiz doktorunuz yanlış bir bilgilendirme yapmış. Benim ilk gebeliğimde kendi doktorum 37 ye kadar verdi. Ben kendim 36 ya kadar çalıştım sonra kendi dokrtorum izinli diye başka bi doktora gidip ben artık izne ayrılmak istiyorum bana çalışamaz raporu verin dedim. Onlar da bi kapıda yazı yazdılar artık çalışmaya uygun değildir tarzı bi yazıydı. Zaten doktorum da karnın ağrıdı başın ağrıdı gidip başka branşta bi doktordan rapor alırsan da otomatik çalışamaza döner raporun dedi. Şuan ikinciye hamileyim sabah doğumum var bunda da 13 martta 32 haftalık olduk sekreteri ne zamana kadar yazıcaz çalışabilir raporunu diye tarih sordu doktoruma bende 1 nisana kadar istiyorum dedim. O şekilde düzenlediler kağıtta çalışabileceği tarih 1 nisan diye yazıyodu zaten tekrar çalışamaz diye bi rapor üretilmiyor yine çalışamaz zamanı gelince biz sana bu raporu vercez tekrar muhasebede bi sorun olursa hastaneyi arasınlar biz bilgilendiririz dediler. İlk gebelikte de bi sıkıntı yaşamadım ikincide de yaşayacağımı düşünmüyorum.