sme123 1cey senin ki entresanmıs birde sevmediğin tatlış bebekler ya oysa ki ben kocamı dağa tepe çıkarmayı düşünmüştüm bebisim hiç zorlanmadı babasını bulunacak şeyler aşerdi🤣🤣🤣🤣👼
1cey sme123 mumbar midye kokoreç falan severim normalde ööyle midesizim 😅 ama işte ne alakaysa video falan gördüm ondan herhalde. Aşerme çok tuhaf ya yiyene kadar geçmiyor o his
sme123 1cey aynen çok tuaf inanmazdım böyle şeylere taki başıma gelene kadar aşerme varmış 1 hafta onu aşerdim taki yiyene kadar geçmedi 🤣🤣🤣yedim sonunda Allah’tandır kömür veya Allah korusun deterjan aşermedik kız 😁😁
sme123 mervekalkann çilek yok mu çıktı ama çilek diyorlar aşerdiğin şeyi yemezsen göbeğinde resmi çıkıyor ne kadar doğru bilemem 🤔😊
sme123 hilalaselll4 sen yine erken bulmuşsun valalh ben 1 hafta bulamadım nere gitsem bitmiş dediler ama nasip memlekte gittim annem yaptı gönül rahatlığıyla yedim bolca yapmıştı patlayana kadar yedim🤣🤣🤣
berivn_ hilalaselll4 ayyy bende mumbar aşerdim normalde sevmem ama hamilelik işte 1 ay boyunca resmen ismini bile söyleyince ağzım sulanıyordu😅
salihakandal Kışında dahil olarak sürekli ama sürekli dondurma ve buzlu içecek her gün dondurma yememek için kendimi zor tutuyorum😀
sme123 salihakandal ay ne güzel ohh miss serinletir ve rahatlatır keşke bende canım dondurma istese 🤗😋