betulcuk 21 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim. 3-4 defa yapılan Detaylı ultrasonlar sonucunda amniyosentez aldırmamın en doğrusu olacağı söylendi. Ani bi sekılde aldırdık. Genetik testler verdik. Bebeğin gün organlarının yeri normalden farklı. Dahası zihinsel engelli olup olmadı için kesin anlaşılması adına sıvı alındı. Sonucu olumsuz olursa ne yapmam gerekli düşünmek bile istemiyorum. Lütfen dua ediniz sonuçlar temiz çıksın
SM5534 betulcuk Kuzummm Öncelikle içini ferah tut Rabbim yar ve yardımcın olsun inşş güzel haberler gelir test sonucuna göre karar verecek olan sensin çünkü onunla ömür billah siz yasıyacaksınız sonuç kötü gelirse kiiii inşşşşş gelmezzzzz yorucu ve üzücü olabilir ne desem bilemiyorum böyle durumlarda yorum yapmak çok zor
burcuo betulcuk Geçen sene bu zamanlar benzer korkular yaşamıştım, Allah yüzünüzü güldürsün, güzel haberler almak nasip etsin inşallah 🙏🏻 çok zor, evlatla sınamasın Rabbim kimseyi
miracsevim betulcuk @nergis592_ ben şeyden dolayı sordum ultrasonla organlara bakılıyor ya. Organları yanlış yerde olduğunu yazmış Betül hanım o yüzden sordum sonradan organların yeri değişebiliyor mu?
svdbstn betulcuk Allahım iyi haberler almayı yüzünü güldürmeyi nasip etsin canım benim inşallah olumsuz olmaz zaten ama olursa ne yaparsın buna yorum yapamıyorum süreci yaşayacak olan sizsiniz o yüzden anne baba olarak karar vermek daha doğru birşey diyemiyorum o konuda ama duam sizinle sağlıkla gelsin inşallah 🙏