Kızlar daha önce de post açtım doktorun Umursamazlığından ben 2 aydır düşük ferittinden dolayı kan şurubu içiyorum sabah akşam değerim 8 den 12 ye yükseldi hala kullanıyor olmama rağmen 8 e geri düşmüş hgb-8 b12-80 ve ben tam bir haftadır crp yüksekliğinden Amoklavin yazdı onu kullanıyorum oda zorumla doktor hep bişe olmaz diyor crp 45. Ve 1 haftalık antibiyotik tedavisine rağmen ki hala bitmedi ilacım değerim 45. İdrar tahlilim temiz idrarda bişe yok doktora mesaj attım doğuma 13 gün kalmış bu değerlerle ameliyata girmekten ve ameliyat sonrasındaki süreçte ayaklanamamaktan korkuyorum öneriniz nedir hocam yazdım bana 1 saat sonra ki dönüşü ben asistanı Banu idrarınızda enfeksiyon var antibiyotik yazıyorum iyi günler yazıp reçete atmış. Bende geri ben zaten kullanıyorum vs yazdım 3 saat geçti dönüş yapmadı kızlar enfeksiyon varken dikiş bile tutmaz ki tüm vücuduma yayılmasından korkuyorum üstelik sezeryanda onca kan kaybı olucak bende zaten düşük bu değerler insana kalp krizi bile geçirtir ya kalp kanı nerden pomplıcak sinirlerim çok bozuk birde antibiyotik kullanırken antibiyotik yazması da çabası