meleginannesi2 kayamommyy benim kızımda gram bulantım olmadı şimdi erkek bebek ve 15 haftalık olana kadar o kadar bulantım oldu ki iki hamilelik çok farklı hamilelik farklı olunca da cinsiyeti farklı olur diyorlardı
Nidaanur kayamommyy yok iki gebeliğimde aşırı bulantı ve kusmalı geçti ilki erkek şimdide kız bekliyoruz
Prensesmom_ kayamommyy cinsiyet ile hiç alakası yok bir kızımda doğumda bile kusuyordum , diğer kızımda ilk aylar oldu 3 üncü gebeliğim cinsiyetini bilmiyorum iki günde bir hastanede gözümü açıyorum
Esma006 kayamommyy değişiyor ya ben oğlumda hiç ama hiç kusmadim arkadaşım oğlan hamile kusuyor sürekli
karaelmas01 Yüzüm de lekeler oldu benim ve çok sivilcelerim çıktı herkes kız çocuğu dedi annenin güzelliğini alır gibisinden galiba ama Allah’ın izniyle oğlum olacak inşallah burnumun üzerinde çiller duruyor hep 🙂
wind kayamommyy malesef evet gelişimi için yediğini içtiğiniz şeyler önemli. Her gün en az 1 adet yumurta yemek şart canım
sarumervee kayamommyy cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum ama ilk 1 aydan sonra 5 aya kadar bulantım kusmam oldu şimdi arada bi 29 haftalığım kızım olacak
bademli_puding kayamommyy cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk kızımda asla kusma olmadı bulantım çok az olmuştu ama oğlumda ömrümde kusmadığım kadar kustum yani çok kötü geçti
mamaofaa ilk trimester bitti hala feci bulantim var bi tek ekşi şeyler iyi geliyor ve cinsiyet kesin erkek fetal dna verdim cunku
ferihaninbeyazgeceligi Instagram da görmüştüm bir tane doktor bulantı çoksa kız bebek ihtimali daha yüksek diyordu 🤷🤷
aybike2212 kayamommyy ilk çocuğum kız 3 ay boyunca kustum mide bulantısı çektim şuan oğluma hamileyim 5 ay mide bulantısı yaşadım geçti ve yaklaşık 1 aydır bulantılarım kusmalarim geri geldi 33+4 teyim