Kbrasuer 38+6 ama dogcak gibi deyil korku var heycan var son 8 sizin kaç gününüz var 🙈 %90 bu hafta bebek gelir dedi doktorumuz ama yok tık yok 😀nazlı kızım 💖
Bebeksicimm1 Kızlar normal doğum mu sadece bu kadar uzun sürüyor 40 lar 41 leri görüyor millet erkek çocuğu bekler diye biliyorum kız çocuğuda beklermiş 36 haftadayız bizde zaman geçmiyor sanki 🥰🥰🥰
Kbrasuer Bebeksicimm1 ay arkadasım erkek oglan güya 15 gün önceden dogdu cocuk oglandı bide normal dogum yaptı arkadasım bizde tık yok 🙄
Bebeksicimm1 Kbrasuer ayy suni sancıya da kötü diyorlar ya bende bilmiyorum ama kendi sancmla doğum yapmak istiyorum ☺️
Kbrasuer Bebeksicimm1 yok ya insan dan insana degişiyo sordum ben adet sancısı çekmedinmi hiç dedi ebeler kimisi daha kötü kimisi hiç hisetmiyo bile dediler korkmayın bende sunıden korkuyodum ama tek saglıklı gelsinde 😍
Bebeksicimm1 Kbrasuer gerçi herkesin acı duyusu farklı bende de sancılar oluyor ama öyle adet sancısının 5 kati kadar cekmiyorum yada bana öyle geliyor ilk gebelik olduğundan heyecandan bilmiyoruz bile 😁😁
Vandb Bebeksicimm1 bendede kasilmalar oluyor suan vajinadan cikcak gibi baski yapiyor elimi koydugimda hissediyorum sanki ama cozemiyorum dogummu yakin degilmi
Umutlu2272 Bende 37+6 haftadayım.ara ara sancı geliyor doktor 23 Mart tan sonra bekle dedi bakalım hayırlısı son günler geçmiyır🤲🏼