sarilale123 zahidekycii aynı😁 dolapta asla çikolata kalmazdı ben onu mutlaka yerdim şu an haftalardır aynı duruyor dolapta 😂
sarilale123 zahidekycii bulantı demek bende hafif kalıyor, hayattan soğudum o dönem 🤦 neler çektim . fetal DNA yaptırdım 13 haftalıkken öğrendim ben.
kubragencc zahidekycii Oğlumda 12. Haftada öğrenmiştim çok hazırlıksız ve hızlı olmuştu benim için ama bunu bilmiyorum şuan devletten devam ediyorum net olarak ne zaman söylerler yada kendini göstermek ister mi inşallah çok bekletmez bizi 😂🥰
kubragencc zahidekycii Bende 10 haftalık oldum şuan ilki kadar heyecanlıyım Rabbim bu sefer evimizi neyle şenlendirecek acaba🥰 hayırlı haberler olsun size de zaman hızlı geçiyor
ebrudefnee zahidekycii ilk gebeliğimde ekşi canım çekiyordu kızdı bunda başından beri tatlıya düşkünüm cinsiyet erkek
suragungor zahidekycii tatli yiyemedim midem bulaniyordu tursu ve eksi cok yedim tursunun suyunu iciyordum oglum oldu
adl_12 zahidekycii Ben de tutmadı ya birinde domates peynir limon yedim kız.. diğerin de kayısı, siyah erik, karpuz yedim o da kız