2Princess1Mom 5660 değer ikiz gebelik olabilir mi ilk kontrolümdü. Çogunluk ikiz olabilir dedi. Doktor ultrasyonla bakarken bilirdi onu dimi? Doktorum "Kesen güzel oluşmuş tahlillerinle 10 gün sonra gel kalp atışı dinleyelim" dedi. Kaç haftalık onu söylemedi tahmini kaç haftalıktır?
Aysemlg 2Princess1Mom son adet tarihine göre hesapla canım . Zaten ultrasyonda 4 /5 gün oynuyo ona göre anlatsın. . Yinede hayırlısı olsun. Değerin çok yüksek benm 2890 ken ikiz olduğunu öğrendik
esractn 2Princess1Mom adetinizden kac gun geçtiğinde bu deger cıktı? Benim 3gun gectiginde 9852.5 çıkmıştı ikizlerime hamileyim
Aysnrplt 2Princess1Mom adetim 2 gün geçtiğinde 3990 dı değerim yani 4 bine yakın 4+2 haftalık gebe oluyordum tek benimki. Tek olabilir.
2Princess1Mom Aysemlg Canım son adet tarihime göre 5+4 Ama bu haftalarda kalp dinleniliyor mu ki bana 10 gün sonra gel dedi 6+5 olacağım 10 gün sonraya
2Princess1Mom Bende öyle düşündüm ikiz gebeliğin daha küsüratlı bir sayılarda olduğunu biliyorum. Ama bir sayfada çoğunluk ikiz diyince kafam karıştı 10 gün sonra öğrenirim neymiş ne değilmiş 💕
2Princess1Mom Mimnak Bende onu söyledim yukarı da zaten. Tek yumurta olabilir dediler o yüzden kafam karıştı bir dahaki gittiğimde öğrenirim nasıl olsa.