hd_d ben tepkimi koyamadım acemi davrandım birde sessiz biriyim zaten genelde. Ama insan dikkat etmesi lazım ben başkasının bebeğini dahi kucağıma almıyorum annesi vermek istese alıyorum yada dokunuyorum onun dışında sevmeye çekiniyorum hassas olabilir lohusalık psikolojisi farklı hissedebilir diye gerçekten kimseye karışmam aynı şekilde yaklaşılmasını da isterim ama benden büyük oldukları halde hiç anlayış göstermediler mesela aman ne var biz birbirimizin yanında emzirirdik dediler özellikle büyük eltim yaptı. Kayınvalidem görümcem yada başka akrabada bu durumu görmedim allah var. Bazen namaz kılarım kayınvalidemin odasında kadın tuvalete gidecek olur orda klozet var banyoda ben varım diye diğer lavaboyu kullanır hani dikkat dağıtmak rahatsızlık vermek istemez bazıları da meraklı işte. Kızımı mememe tutturmaya çalıştı eltim al kızım portakal suyu al kızım yarasın yağlı yağlı diyerek nazar oldu benim fikrim. Göğüslerimden süt akardı maşallah diyeyim hani sürekli üst değiştirirdim göğüs pedi bile fayda etmezdi. Birden bire kesildi hiç gelmedi