minosannecik_2minis sevgi_45 makastayken doktorum da ebede yap kakanı güzelim yap kakanı yap kakanı diye sesleniyolardı bak gerçekten bi kere daha ıkınırsam yapıcam demiştim güzel kızım biraz önce yaptın zaten şimdi bebişin kafası geliyor devam et demişti 🤣 yani bunlar çok normal şeyler birde idrarı sonda ile boşaltıyorlar
Havin49_ ikizannesiiiiiiii ilk doğumum vajinaldi ikizlerim hayır sezeryan oldu ikisi baş geliş olsa normal doğum yapan yerler varmış ama benim ilk doğumum berbattı ve bebeklerim baş makattı
Keziban sevgi_45 her doğumda olacak diye bir şart yok tabi ama ister istemez oluyor ki doktorlar bunu çok normal karşılıyor
ARYa143 sevgi_45 ben de böyle düşünmüştüm arkadaşlar bana dediler ki Sakın öyle bişey yapma, güçsüz düşersin, bişey olmaz gayet normal sen bebeği düşün dediler 🙄 yani güçsüz kalıp zorlayınca da daha zor olabilir bence aç gitmeyin🤗
ARYa143 Xnamee idrar boşaltmak derken, o nası oluyor acaba🙄 biraz ürkütücü geldi şu an bilgilendirirseniz sevinirim 🙈
Xnamee ARYa143 hiç korkutucu değil ben de ilk defa yaşadım ince bir boruyu içeri sokup idrarı boşaltıyor hatta garip histi idrarını o şekilde yapmaz asla can acımıyor yani benimki acımadı başka tecrübe eden varsa bilemem ama bir daha olsa yaptırırım öyle söyliyeyim
28nisan gunes866_ emin olun açlıkla ilgisi yok ben doğuma aç gitmiştim o gün canım bişey yemek istememişti hatta ağrı sırasında kusmak istemiştim midem boş olunca çok zorlanmistim. Ama yine de doğum esnasında o his geldi ve yaptım ebe kendisi söyledi yap diye.
ARYa143 Xnamee sondayı takıyorlar o kısmı tamam da, boşaltma kısmına müdahale nası oluyor onu anlamadım aslında, sonda takip tüm çişini yapmanı bekleyip sonra çıkarıyolar mı, yoksa doğum boyunca sonda takılı kalıyor mu
Xnamee ARYa143 hayır kasıklarıma bastırdı ve aktı nasıl yaptı bilmiyorum ya da birşey ile mi çekti inan farkında değilim ince bir boru gördüm sadece elinde ama sıfır acı o anda içimden idrarımın aktığını hissettim biraz alt karnımı ovdu o kadar Doğum boyunca takılı değildi boşalttı sadece sonra çıkardı
ARYa143 Xnamee hmm teknikleri var demekki, acı olmamasına sevindim ama ya ilk kez duydum bunu çünkü🙈 sağol canım bilgilendirme için 🤗