blnmyld Kızlar, 2 gündür başım ağrıyor ya geçmeyecek gibi dün akşam başladı sabah kalktım hala ağrı var dün kadar olmasa da bu hamilelikle alakalı mı yoksa olabiliyor mu böyle şeyler başınıza hiç geldi mi
Semilk05 blnmyld ilk 3 ay bende aşırı baş ağrısı çekiyordum tansiyon hep düşüktü benim. Son aylarda aşırı baş ağrısı gözlerde çakma tansiyon yüksekliği vs takip ediyolar riskli olduğu için haftanızı o yüzden sordum.
blnmyld Semilk05 benim de hep tansiyonum düşük ama baş ağrısı çok sık olmuyor bugün dün akşamdan beri olup bugüne sarkınca korktum açıkcası ama gözlerde çakma vs olmuyor bende tansiyonumu da öğlen gibi ölçtüreceğim bakalım inşallah bişey yoktur
Semilk05 blnmyld yoktur inşallah. Korkmayın. Benimde hormonlardan dolayı sanırım ilk gebeliğimde 3 ay başım ağrıdı deli gibi. Artık parol içiyordum bazen sizde içebilirsiniz parola izin veriyor doktorlar
sema3457 Benimde 5 akşamdır tek taraflı baş ağrım başlıyıp sabaha kadar sürüyordu 2 gündür grip başladı inşallah birşey yoktur benim gbi akşam saatlerinde baş ağrısı yaşayan varmı aceba