birmayismasali Kızlar 3 aylık erkek bebeğim terlediğinde eksi turşu gibi kokuyor ya 🥲 gün aşırı banyo yaptırıyorum yaz olsa her gün yaptırırım. Özellikle kafa boyun kısmı çok kokuyor normal mi acaba sizinkiler nasıl? Sadece anne sütü alıyor
Havin49_ birmayismasali gayet normal özelime de kilolu bir benekse çok sıcaklıylrlar benim oğlumda öyle
miracsevim birmayismasali belki o ter değildir de alerjik bi bebe olabilir mi? Pudra dökebilirsin bir de eğer kusuyorsa onun kokusu olabilir.
Bumah birmayismasali kiz ter kokmaz o vucudu yani benimkinin ayaklari kokuyo belki bebisin baska biseyi vardir
zeyn3521 Duştan sonra bebişi iyice kurulamak lazım. Özellikle boyun ense kasıklar vs Ayrıca bir kızarıklık , aşırı terleme var mı? Bunlara eşlik eden bir halsizlik durumu?
birmayismasali zeyn3521 çok kilolu değil ama biraz gıdığı var boynu katlanıyor arası pişiyor krem sürüyorum sürekli. Ama terleyince saçları bile kokuyor ya bilemedim hormonlarıyla alakalı bir şey var mıdır acaba
zeyn3521 birmayismasali sürekli o bölgeyi temizleyip kuru tutman lazım canım. Alerji de kötü koku yapar
birmayismasali miracsevim yok hayır kusan bi bebek değil. Doktorumuz çok ciddiye almadı her bebek kokar vs dedi ama bilemedim
miracsevim birmayismasali açıkçası ben ter kokan bir bebeğe denk gelmedim ama alerjikse o kokabilir işte ona dikkat etmek lazım