Selam kızlar ben iki yıldır çocuk tedavisi için uğraşıyorum kısaca bahsedeyim normalde iki yıldır belki altı defa falan hormon testi vermiştir bir sıkıntı çıkmadı yani hani bir ilaç kullanmam falan gerekmedi şimdi geçen ay dedim çatlatma ve aşılamaya başlamak istiyorum artık dedim cumayı denk geldi hastalığım cuma cumartesi pazar zaten üçüncü günü oldu pazartesi de gidemedim yani zaten hormonu veremedigim için gitmedim ay ortasında gittim doktor adetli gel dedi neyse kızlar şimdi bugün adet olmuşum yarın gidecektim resmi tatil cuma günü üçüncü günüm ama şöyle bir durum var benim birinci günü ikinci günü adetim olur üçüncü gün artık lekeye döner dört leke beş artık son leke biter yani iyice azalır beşinci gün ben de şimdi ben cuma günü test veremez miyim bu ay da olmazsa diğer ay zaten bayrama geliyor bayram zamanı zaten veremem gidip yani yani resmen düştü dört ay ertelenmiş oluyor benim artık çok vakit kaybetmemem lazım 1.01 yerden başlamam lazım sizce âdetin üçüncü günü lekelenme olduğunda verilir mi yani benim şöyle bir yoğun iki kısmen yoğun üçüncü gün tam böyle peçeteyi sildiğinizde leke değil ama PD’e de geliyor ama hani anlatabildim mi yoğun bir adet kanaması yok verebilir miyim size sormak istedim sonuçlar yanıltır mı doktoru kötü mü çıkar hani bundan da korkuyorum kalkarım veririm ama yanlış bir zaman vermiş olurum atıyorum üçüncü gün ve test sonuçlarım çok kötü çıkar bir şey olur diye korkuyorum çünkü bugüne kadar iyi çıktığı için hani yanlış mı olur diye size sormak istedim sizlerden hiç lekelenme olduğunuzda verdiğiniz oldu mu yine söylüyorum lekelenmeden kastım yine ped takıyorum yani tamamen peçeteye silince sürüntü gibi gelen lekelenmeden bahsetmiyorum ama tabii ki bazı aylar öyle oluyor dördüncü gün artıyor yani nasıl söyleyim ise bazı aylar üçüncü gün peçeteye esince geldi oluyor ama dördüncü günü tekrar Pet takmamı istediği oluyor yani böyle bir döngü hepinizde vardır illaki napmam gerekiyor ya bu arada bir daha kayın da garantisi yok öbür ayın da garantisi yok yine hafta sonuna gelebilir yani benim hep böyle biliyorsunuz yani çarşamba perşembe cuma regl oluyorum hep düzenli olduğu için yani bunu hafta başına alma imkanım yok