merakvetas doğum tarihlerinizi ayarladınız mı 🥲 bugün itibariyle 34. haftayım 🥹 mayısın son haftası düşünüyor doktorum bakalım sizler ne durumdasınız güzel anneler 🌸🩷
mrsaydemir merakvetas ayyy bende yarın 34+0 olacağım 24 ünde randevum var bakalım ne zamana verir. Bayram öncesi istiyorum sezaryen zaten 🥰
minnos1b mrsaydemir ben bugün 34+4 oldum yarına randevum var ama bayram haftasını düşünüyor doktorum. Açıkçası ben bayramdan önceki son hafta sonu olsun istiyorum. Sağlıkla gelsin bebeğimiz tabiki ama artık son zamanlar ciddi anlamda hareket etmek zorlaştı 🙈
3kedili2bebekli merakvetas bende yarın 34 haftalık olacağım 20-25 Mayıs arası düşünüyoruz 38+3 de hayırlısıyla inşallah ☺️
gizem_aden27 merakvetas 34+2 şuan mayıs 22 planlı sezeryan 🥲♥️ikinci bu arada kızımda sezeryan olmuştu
zuloss merakvetas bende 33. Haftadayım doktor hala birsey demedi. Gerçi devlete gidiyorum normalde Dr böyle mi oluyor acaba devlette yoksa genelde hersey yolundaysa kaçıncı haftada alıyorlar bilen var mı
elifgecim zuloss Planlı sezeryan genellikle 38-39. Hafta arasında bir günde yapılıyo.Bununda sebebi bebeğin olabildiğince gelişmesi ama aynı zamanda normal doğum sancılarının başlamadan önce ameliyatın gerçekleştirilmek istenmesi