Cansu424 cidoela değil mi herkes bir değil maalesef 🫠hayırlı olsun sizinde bebişiniz benimde kız kardeşimle aramda 11 yaş var iyi ki doğmuş iyi ki olmuş bebekliginin ve cocuklugunun her anini hatirliyorum sanki kucuk anneydim cok keyifli oluyor gercekten kızınızada basarilar insallah istedigi yer nasip olur 🤲🏻
cidoela Cansu424 bu yaş farkını sizden duymak bana iyi geldi sever mi acaba diye tereddüt ediyordum amin bütün çocuklarımız sınavları çok iyi geçsin 🙏🙏
annekiz6141 aslliasya ay bilmiyorum ama şöyle çocugun aklı kesmesı lazım bu benim kardesım dıyebılmelı bence kızım 3 buçuk yasında sinirlenince karnıma vuruyor ya da diyor bak karnına vururum he falan 🤦♀️
Selim_Alparslan aslliasya Benim 6.5 yaş var oğullarımın arasında cok rahat gerçekten. Peş peşe doğurmak cok mantıksız geliyor bana. Herkesin fikri başka tabiki tartışmaya açık bir konu🧚♀️
Daisyy000 yonca11 4 aylık oldu ufaklik. Asla ilk çocuktaki gibi olmuyor, kendi kendine büyüyor sanki 😂 Valla ben çok zorlanırım diyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Abiside kardeşini aşırı seviyor, gözünü açar açmaz hemen yanına geliyor ,konuşuyor öpüyor
yonca11 Daisyy000 yaaa ne güzel darısı başıma benim kızım gazlı bir bebekdi zordu yani buda öyle olur diye korkuyorum birde kıskançlık olurmu yada herşeyin altından kalkabilirmiyim diye çok düşünüyorum açıkcası :)