bartulies busrayilmzz06 aren, uras, zeyd çok bilindik son 2 senedir çokça kullanılan isimler noyanı cüneyt arkın filimlerinde düşman ismi olarak duydum. Ama en asil ve güçlü olarak kulağıma Aren ismi geldi
beyzagurbuzz busrayilmzz06 Ben ekstra isim paylaşmak istiyorum 🙏🏼 Benim bebekim Timur olacak inşallah, ilk oğlum Buğra, bir de arkadaşımın yeğeni Arden 😇❤️
sevvl3 busrayilmzz06 yaa aren cok hosuma gidiyor anlamida cok Hos ama esim istemedi bilinmedik isim İstemiyormus beyfnedi 🥲🥲🥲aras koyduk bizde saglikla gelsinler insallah
ikincikezannelikmi busrayilmzz06 bilinmedik diyorsanız Uraslar son yıllarda çok fazla. Zeyd biraz Arap tınılı tercihe bağlı tabi ama ilerleyen yıllarda göçmen sanılma Riski olabilir. Aren güzel modern ama anlamını bilmiyorum, bi de biraz unisex bi havası var o belirsizlik yaratabilir. Noyan bence çok güzel bir isim 🫶🏻🌸
bartulies busrayilmzz06 şimdi üşenmedim baktım hakanlar çarpişiyor olcayto tegin Noyan’ın hayatını kurtarıyor diye kesit çıktı önüme ben yanlış hatırlamışım evet Türk ismiymiş 😂
ARYa143 Aren çok hoş, yalnız ben onu kız ismi sanmıştım (çok duyduğum bi isim değildi zaten kızda gördüm ondan dolayı) ikisi için de koyuluyosa ne güzel, yanına bi isim daha eklense daha hoş olur 🤗
busrayilmzz06 ARYa143 evet ikisine de koyuluyor kız için aden ismi var bide benzer 😅 aren atlas hoşuma gidiyor ama eşim beğenmiyor 😅
bartulies busrayilmzz06 yani bilemedim noyan ismi herkesin kulağına hoş gelmeyebilir ama Aren hoş geliyor
ARYa143 busrayilmzz06 o zaman eleyerek gidin, ya da birer tane seçerek… En son 5 tane felan kalsın, küçük kağıtlara yazın katlayın Yaman Ali çeksin içinden onu köyün🤗😂