krzzz Bugün idrar ve kan testi verdim bir haftadır zaten sağ kasık ve böbrekte ağrı vardı idrar yolu enfeksiyonu diyor internetdeğerlere ama doktora mail atacağım sonuçları antibiyotik veriliyor mu gebelikte 26 haftalık hamileyim evde geçirebilir miyim sizler ne yaptınız bu durumlarda doğal bi yöntem varmı ?
Elisa0110 krzzz doğal yöntem bol su içmek. Eğer doktorunuz gerek görürse antibiyotik başlar ben antibiyotik kullanmadım çünkü enfeksiyon orta derecedeydi onun yerine tek kullanımlık ilaç verdi onu kullandım ve bol su içtim Bi de sana tavsiyem idrarını rengini takip et koyu sarı olmasın
melegim91 krzzz Bol su içmek çözümü idrarın hep açık renk olsun öyle takip et sonra yavaş yavaş geçiyor
bebekveannesi35 krzzz nioli spreyi kullanıyorum doktor fitilde verdi krem de verdi ama asla çare olmadı gayette memnunum bi sıkıntıda olmadı araştırın derim geçmiş olsun
Imanzmngl Geçmeyen bir enfeksiyonum var tedavi sonrası bir ara iyi oluyor sonuçlar sonra tekrar eskisine dönüyor doktorum en sonunda pap smear testi yaptırdı sarı akıntım var diye temiz çıktı ağrım vs yok sadece testlerde çıkıyor doktorum serklajlı olduğum için dikişden kaynaklandığını düşünüyor
Elisa0110 hivdaagungorknt enfeksiyon tedavi edilmesi lazım allah korusun erken doğuma yol açabiliyor. İdrarın koyu sarı olması demek su içmiyorsun demek bu da enfeksiyona sebep olabilir canım
elisimm krzzz cnm bnde de vardı kuru dut çayı dediler ama onu bı yapıp içemedm bn bol su içtim öyle rahatladım ilaç bile almafim
lokismommy bi süre fitil kullandım sonra nioli yağı önerdi rahatım çok şükür umarım böyle devam eder doktoruna danış istersen bunu da
Mrv_mom krzzz geçen hafta bu yüzden hastanede yattım hafife almayın hiçbir belirtim yoktu çok su içen birisiyim sadece yalancı sancı sanıp hataneye gittim ve çok yüksek çıkınca direk yatırıp antibiyotik tedavisine başlandı daha sonra evde devam ettim çok şükür şuanlık iyiyim
nazliiaytac krzzz ay ben de yerimi alayım az önce post açtım valla cuma günü idrar verdim temiz gelmiş ama o günden beri yanmam var tuvalete azar azar çıkmaya başladım çokta su içiyorum ama asla geçmedi sık sık iç çamaşırı da değiştiriyorum silme yerine yıkama yapıyorum yine de düzelmedi oturamaz hale geldim artık
nazliiaytac krzzz bolca su tüketmek Sık sık iç çamaşırı değiştirmek ve pamuklu tercih etmek Peçete veya ıslak mendil kullanmayın onun yerine yıkama yapın doğrudan su tutmayın (Ben bunları denedim hep geçerdi ama bu defa geçmedi ve çok kötüyüm)
busrayilmzz06 Benim de geçmiyor asla bakteri var dirençli çıkıyor antibiyotiklere sürekli antibiyotik veriyorlar kullanıyorum mecbur tedavi edilmezse daha kötü sonuçlar olabilir
aslliasya krzzz gebelikte bahsettiğiniz değerlerin yüksek olmasının normal olduğunu söylemişti doktorum