Daisy_0 Sıkıldım yahu hep aynı postlar karın ne zaman çıkar hareket ne zaman hissedilir az eksın yaratın ya 😂😂😂
ikiprensesannesi___ Daisy_0 Daisy_0 hesap mı değiştirdin profilimi bilmiyorum. Ama sanki bu isimde başka bir hesap daha vardı ama o artık görünmüyor. Seni görünce aklıma geldi.
Daisy_0 eslem2121 iyi de hep hareket etti mi bu gün niye etmedi ne zaman eder nasıl eder baygınlık vermeye başladı bu hareket postları artık günde on kişiye denk geliyorum soran
Daisy_0 ikiprensesannesi___ bilmiyorum bacım galiba sorduğun kişi değilim bu yan hesap diğerinin şifreyi unuttum maili unuttum kaldı bi hesabımda hesabım papatya kokulu geceydi
ikiprensesannesi___ Daisy_0 hatırladım canım. O hesabı. Belki o da hesabını. Ismini falan değiştirmiştir. Tam hatırlamıyorum ne ismini.
Zeszy Daisy_0 kız ne yapalım buranin amacı o ama bazen olmadık sorular soruluyor bak orası doğru yeni bir kids açsınlar dedikoduegelence kids olsun ancak orası kurtarır bizi😂
Daisy_0 Zeszy iyide sürekli sorulması garip değil mi az önce gördüm 17 haftalık hissediyorum galiba normal mi denmiş 😂 bana denk geliyor herkes hareketini söylüyor onada denk geliyordur illaki ama tatmin olmuyor yine de soruyorlar 😂