ilaydaltan 14 nisanda sancılarımla hastaneye gittim 38+0 haffada. 1 gün önceden tüm tuşlara basmıştım zaten 1 cm açıklıkla 2 hafta bekledik kanala inmesini evde 2-3 saat çektim ağrıyı hastaneye gittiğimde 3 cm olmuş akşama doğurursun dedi yatış verdi. Sancım olmasına rağmen suni sancı takıldı sanırım hızlı doğum yapayım diye. 2. Doğumum diye kendimi rahatlattım kolay olucak diye. Kısa sürdü kızıma göre 8 saat sonrasında doğurdum ama açılmaya bakan doktır ve ebe her seferinde bebeğin kafasını çekti ve beni ıkındırdı. Sancı çekerken suyum geldi suyumu boşaltmak için 1 defa bastırdıkar karnımı doğumda da bastırdılar ve doğurdum. Giydirdiler verdiler kucağıma çok az bakabildim ne olduysa aldıkar soydular beni çıkardılar eşime bilgi vermişler solunum sıkıntısı var kafasına bişey olmuş yoğun bakıma alındı diye ağlamaktan helak oldum görmek için çıktığımda ağzında bi boru burnunda maske kafasında bandaj göbek deliğinde damar yolu kahroldum ne zaman verirsiniz dedim 3gün dediler o hastaneden ayrıldım ama oğlum orda kaldı her gün gittim süt götürdüm en son cuma günü bütün makinelerden kurtuldu dediler ben imza atıp almak istiyorum dedim sadece kültür sonucu beklyoruz temiz çıkınca taburcu dediler hafta sonu olduğu için çıkmaz dediler cumartesi aldım oğlumu sarılık olmuş az beslenmekten sürekli emzirdim pazartesi sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. Şimdi yanımda ama benim piskolojim bozuldu ne loğusalığıöı bildim ne yatıp dinlendim ne dikiş ağrısı çektim o 4 gün bana 4 ömür gibi geldi Rabbim o kapıda bekleyenleri sağ salim kavuştursun ben hastane çantasından oğluma kıyafet giydiremedim resmen geri geldi öylece kul plan yapar kader gülermiş Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür değerleri normal sarılığı azaldı. Allah hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
birerkekannesi__ ilaydaltan aminnn aynı şeyleri yaşadım solunumdan 5 gün yattı yavrum o dikişle ağrıyla 5 gün yoğunbakım kapısında yattım kalktım. Rabbim kimseye yaşatmasın ama geçiyor kocaman oluyorlar
1Ali Çok şükür evladınıza kavuşmuşsunuz. O süreç kim bilir sizin için nasıl geçmiştir ama bunları bir kenara bırakıp evladınıza sarılıp doyasıya öpüp koklayın. Kafasına ne olduğunu mutlaka araştırın, üzülerek soruyorum doktor ihmali olabilir mi
ilaydaltan 1Ali malesef doktor ihmali ki kavga da ettim sancı sırasında ıkın demelerine rağmen ıkınma dedik dedi doktor biraz kendime geleyim davacı olucam zaten. Nöroloj ve kardiyoloji görmesi gerekiyprmuş bi onlar kaldı. Çok şükür aldım kavuştum ama ben kendimden geçtim
1Ali ilaydaltan inanın çok üzülerek okudum. Bundan sonra hayırlı ve mükemmel bir hayatı olur inşallah 🤍