aysgl45 Kızlar merhaba bir süredir vajinada ağrı alt tarafa vuran ağrılar hissediyorum normal mi aranızda bu durumu yaşayan var mı?
biricikyavrum07 aysgl45 ben de 12 haftadayım doktor rahim baskı yaptığından dedi ama ebe de bu ağrılar için henüz erken dedi 16. Haftadan sonra gel pilates yapıp oradaki kasları güçlendirmemiz lazım dedi
aysgl45 revsnnnn aynı şekilde bacak aramada vuruyor ağrı rahim ağzını ölçüyor doktorlar normal diyorlar
aysgl45 biricikyavrum07 oradaki Kasların güçsüzlüğünden mi anlamadım neyden yani vajinam bacak arası beter ağrıyor uyuyunca geçiyor sadece gün içi başlıyor tekrar
sme123 aysgl45 ya evet ya bende bu 3 gündür vajjnada öyle bir ağrı var 28+6 yım daha inşallah kötü bisey değildir ya tedirginim
aysgl45 sme123 şuan 23 üncü haftadayım vajina ve bacak arası o kadar ağrıyorki korkutuyor beni normal mi değil mi anlamadım doktorlar rahim ağzını ölçüyor bebeğe bakıyor normal diyor
biricikyavrum07 aysgl45 ya ben de bilmiyorum ama şey fark ettim ayakta fazla kalınca ağır kaldırınca süpürge yapınca benimki de çok ağrıyor iki gün dinlenme ile anca geçiyor fazla ağır işler yapma çok yürüyüşte öyle dikkat etmek gerekiyor inşallah geçer