Deryaylmzkeser Merhaba anneler bende oğluma kavuştum 15 gün oldu Rabbım herkese bu duyguyu nasip etsin. Gelelim Doğum hikayeme ben 40 haftayı geçmiştim ve doktorum 41 e kadar beklerim olmadı suni veririz demişti kızlar ve ben suni sancıyı bilmediğim için kabul ettim keşke etmeseydim. Her neyse 40+4 oldum ve Gece sancım gelmeye başladı peşinden de nişanım geldi zaten merak etmeyin Doğum sancısı direk anlaşılıyor. her neyse sabaha kadar sancımı çektim ama heyacandan uyuyamadım tabi sancım da var uyutmadı. Sabah erkenden eşimle hastaneye gittik doktorum Çatı muayenesi yaptı 1 cm açılma var dedi suni ile destekleyelim dedi bende tamam dedim tabi😭 neyse Yatışım yapıldı Suniyi verdiler ilk başta bişey yoktu sonradan gelmeye başladı ama dayanılacak bişey değil tabi herkesin acı eşiği farklıdır korkmanıza gerek yok ama bana çok fazla geldi. Bu arada doktorum ve hastanemız çok güzeldi ve bilindik bi hastane İstanbul’da. O yönden şanslıydım hemşireler gelip masaj yaptı sakinleştirdi ama yok dayanamadım. Doktor doçentti ve o kadar iyiydi ki bi daha hamile olsam yine ona giderim. Doktoruma nolur beni sezaryene alın dedim ağlıyorum bi taraftan o da mecbur açılmam 1 cm de kaldığı için sezaryene aldı beni. Spinal oldum ve kızlar o kadar rahattı ki hem Doğum ve Doğum sonrası da öyle. Hiç hissetmedim bebeğimi canlı canlı gördüm doğduğu anı hatırlıyorum o kadar güzel ki keşke bi daha yaşasam. Yanıma koydular kokusu mis gibi tarifsiz şimdi yanımda uyuyor meleğim Rabbim herkese nasip etsin. Ve kızlar sezaryenden sakın korkmayın tabi bünyeye göre değişir ama ben sanki Doğum yapmamış gibi odama gelirken gülüyordum kalktım yürüdüm ve spinal bel ağrısı baş ağrısı hiç yapmadı karnım da hiç kalmadı. Allah Doğum yapacak tüm annelere yardım etsin dualarım sizlerle💜
xwoman Deryaylmzkeser size sadece spinal mi yapildi yoksa epidural de varmıydı. Agri kesici damar yolundan mi verildi ? Insallah bizede nasip olur kolay doğumlar.
Mldclk Geçmiş olsun sağlıkla büyütün inş😇 darısı bizlerin başına bende sezeryan olucam gün verdi doktor fakat ben hem belden vurulan iğneden hem sonda takılmaktan korkuyorum çok acıtıyormu🙈
Deryaylmzkeser Mldclk korkma canım sonda iğneden sonra takılıyor onu hissetmiyosun🤪 iğne de normal iğne gibi düşün o kadar acıyor yani normal Doğumun yanında sezaryen gerçekten çok acısız hiç korkma
Deryaylmzkeser Neslihann-38 hayır canım spinal veya genel anestezi o senin seçimin oluyor sezeryan ücretinin içinde oluyor yani