cuteregina zeynepaltnts66 yani o zaman sizin bebek bayağı ileride çünkü 8 mm için kalp atışını da duyulması gerekiyor bebeğin de görülmesi gerekiyor çok ileri 8 mm yani önce karından baktı fakat sadece keseyi gördük ben de dedim ki hocam Vajinal bakalım ben emin olmak istiyorum dedim o şekilde Vajinal baktı bebeği gördük bu arada doktor çok muallakta konuştu ben çok emin olamadım 29 Nisan’da randevum var bebeğin boyutu hakkında bir daha soracağım doğru mu diye bakalım o zaman netleşecek
zeynepaltnts66 cuteregina bebek değil kese 8mm dedi canım yanlış anlaşılmış ortada bebek yok henüz görülecek 🤣🤣
zeynepaltnts66 Çok tatlı bir doktordu ilk.kez denk geldik hiç korkma bu betayla bebek göremem dedi daha yatmadan yatağa beni sakinleştirmeye çalıştı ama.benim.ilk.bebegim.degil.biliyorum dedim ben keseyi görsem yeter bana dış gebelik olmasın da dedim şükür ederim
zeyzeynur zeynepaltnts66 bence iyi gibi 2 günde 2 kat artmış endişelenme 2 gün sonra tekrar ver o zaman net anlarsın araya çok gün koyma aklına takılmasın