blnmyld Kızlar, Sol tarafa yatma kaçıncı haftadan sonra yapılmalı ben sağa çok alışmışım sola yatınca uyuyamıyorum ya şuan 12+5 im
buketdeniz19 blnmyld 20. Haftadan sonra canım ama sürekli sola yatıcaksın diye birşey yok kısa süreli sağ tarafada yatabiliyorum ben
neslihanttk blnmyld nerde rahat hissediyorsan öyle yat düha bebiş çok küçük karnın büyüyünce mide yanması vs devreye gidrdiğinde mecbur sola yatınca rahatlıyorsun bacım😂
Eboz blnmyld bende sızin gibiyim sağa yatınca daha iyi uyuyorum 20 sonrasi için daha iyiymis bu aralar sağ sol.yapin 20 sonrasi sol daha agirlik.diyorlar
blnmyld buketdeniz19 Bana da daha şimdiden sola yat diyorlar insan bildiğini de diğerleri yüzünden unutuyor 🫣
sarumervee neslihanttk mide yanmam bulantım olduğunda sol tarafa yatınca ben daha kötü oluyorum bende bi anormallik var sanırsam 😂
blnmyld neslihanttk Valla bacım şimdi görünce yorumları aynen onu düşündüm ama daha şimdiden arada mide yanmalarım oluyor 🥹 senin kaç haftalık
sarumervee Doktorunuz aksini söylemediği sürece şimdilik hangi tarafta rahatsanız o tarafta yatın uykunuzun tadını çıkartın zaten sol yatış tavsiye edilen önerilen ama illa şart değil benim doktorum öle demişti 24. haftama kadar sağ çoğunluklu yattım ben
buketdeniz19 blnmyld birisi hamile kalınca herkes doktor kesiliyor canım öyle bir zorunluluk yok sadece sola yatarsan daha iyi olur bebek için demişti doktorum 20. Haftadan sonra internette bile 20. Haftadan sonra yazar 😊
jennefer Benim doktorum sagada solada yatabılırsın demişti zaten sürekli bi tarafa yatılmıyor tutuluyor insanın yattgı yerler paikolojık olarakta zaten insam uykuda bile tetikte oluyır ben düz yatmaya geçince hemen uyanıyorum
blnmyld jennefer Şuan ben bazen düz yatıyorum karın ağrım oluyor sabahları o yüzden hamile yastığı aldım şimdi onla dönemiyorum rahatladım biraz 😂
Eboz blnmyld doğum hangi ay geliyor ben hesapliyorum kasim başı ama.sezeryanim ekim sonu istiyorum oyle oluyor dimi kasim başı gibi
blnmyld Eboz Tam 40 haftasını doldurursa ekim 30 diyor ama öncesi de olabilir sizin sezaryan ise şuan benim belli değil 😊