Aycicegim Melisa5809 selam 4 yaşında kızım var tüp bebek, ve ondan kalan embriyolarım vardı şimdi de tek yumurta ikizlerine hamileyim 19 haftalık olduk herşey çok güzel ilerliyor arada lekelenmeler riskler olsa da süreci güzel atlatmaya çalışıyorum 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
sym_yc Melisa5809 yarın 35 haftalık oluyoruz 🐣🐣 zaman su misali geçen sene bu zmanlar yumurta toplama için gün sayıyordum olumsuz sonuçlanacağını bilmeden heycanla ümitle transfere hazırlanıyordum 🥹
Melisa5809 pamuksekeer Annesi onu bekliyor sağ sağlim inşallah.Çok heyecanlı bir süreç hazırlıklar ne durumda balım.🐣🌸
pamuksekeer Melisa5809 çok fazla bir şey almadım desem yeridir yani detaylıdan sonra başlamayı düşünüyorum son zamanlarda vaktimi harcayacağım bir kaç şeyler olur en azından şu an daha var diye rahatım 🌸 siz kaç haftalıksınız 💁🏻♀️
pamuksekeer [silindi] bana da haber var başka posta ta görmüştüm sizi inşallah tutunmuştur sıkı sıkı 💁🏻♀️🌺
Melisa5809 pamuksekeer Ben de 18+1 hafta oldum balım.Cinsiyeti kız.İkili üçlü tarama yaptırdım 2,5 hafta sonra detaylı ultrason inşallah.🐣🌸
[silindi] pamuksekeer genellikle dışarıya çıkmıyorum ve kimseyle konuşmadığım için günümü burda geçiriyorum onun için her postun altına yazıyorum😀 Bu benim ikinci tüp bebeğim ilkinde çok erken gittim olumsuz haber aldım bunda gözüm korktu biraz geç gitmeye karar aldım
[silindi] pamuksekeer ayy amin inşallah tutmuştur beni. Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin Allah rızası için 🌸🤲🏼😊
MucizeMinikAnnesi [silindi] dualarımız seninle canım, insAllah sımsıkı tutunmuştur annesine, hayırlısı olsun hakkınızda. Biz de 19+3 teyiz teyzeleri, oğlum olacak Allah`ın izniyle, çok heyecanlı ve güzel süreçler Allah herkese nasip etsin
[silindi] MucizeMinikAnnesi çok şükür tutmuş hatta keseyi de gördüm bizde 1 ay 2 günlük olmuşuz çok şükür Rabbime 🤲🏼💐 Sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
ysm22 Bir kızım var şimdi 33+4 günlük hamileyim sağlıkla kavusalim inşallah zorlu sureclerden geçip geliyoruz bu zamanlara isteyen herkese tez zamanda nasip olsun 🤗