komaleyna mervekosar geçen haftalarda yaptırdım ama fiyat doktorunuza göre değişiyor anladığım kadarıyla doktorlara göre indirim yapıyorlar
hilosss0 __babyandme__ merhaba nasıl ilerlediniz ben de yaptırmak istiyorum da hastaneye mi gidip belirtiyorsunuz Yeditepe Üniversitesine
__babyandme__ hilosss0 biz gitmeden önce aradık gidince bir form doldurduk ardından ödeme yapıp kan verdik yaklaşık 8-9 gün içerisinde de sonuçlar mail adresime iletildi bir de arayarak bilgi verdiler.
lavinyaa_ zeynepkomurbasaran mervekosar İstanbul Mecidiyeköy dna lab primis diye lab da 1 hafta önce yaptırdım sonuç 7 günde çıktı memnun kaldım
sinemysbaby komaleyna tiktokta bir kadın genoksta yaptırmış temiz sonuç gelmiş bebek down doğmuş. Beni biraz korkuttu onu görünce bende genoksta vermiştim ama pişman oldum
komaleyna sinemysbaby yani sonuç olarak yüzde yüz garanti vermiyor ama ikiliye göre doğruluk oranı daha yüksek o yüzden içimi öyle rahatlatıyorum açıkçası
sinemysbaby komaleyna ben böyle olumsuz videolar ve yorumlar görünce çok etkilendim bilmiyorum. Tedirgin ve üzgün şekilde hamileliğimi geçirmek zorunda kalmak çok yıpratıcı.
lalelola Ocak ayında GENOKS ile yaptırdım. Hemşire eve geldi ve kanımı aldı, çok iyiydi çünkü çok kötü kusuyordum ve dışarı çıkmak istemiyordum. Sonuçlar 10 gün sonra çıktı. Fiyatı 10.000 TL idi.
umutherdaim dogayerebakan kaç haftalıkken yaptırsınız sonuçlar ne zaman çıktı memnun kaldınız mı diğer firmalara göre 10 bin civarı uygun fiyat veriyorlar acaba güvenilir değil mi diyorum
oznur6141 Haftamda Panaroma da yaptırdım Amerika merkezli olduğu için en pahalısı oydu ama en detaylısı da o olduğu için yaptırdık ücreti 15 bindi