ciceki mervekosar hayır 2 li tarama yaptırdım ben fetal dna 16 bin dedi o kadar verme durumumuz yok çocuğa bişeler alırım onun yerine pahalı çok
zeynepkomurbasaran mervekosar İstanbul fulyada primis laboratuvarinda yaptırdım 13.500 tu iki ay oldu yaptirali
lavinyaa_ zeynepkomurbasaran mervekosar İstanbul Mecidiyeköy dna lab primis diye lab da 1 hafta önce yaptırdım sonuç 7 günde çıktı memnun kaldım
yaggmurt mervekosar yaptırdım 14 bin 2li 3lü testlerin yanılma payı daha yüksek hiç riske atmamak için direk fetal yaptırdım 12. Haftamda zaten doğum paketi aldığım için rutin doktorda taramaları gene yaptı
busrayilmzz06 dlr0 yani bi sorun yaşamadım 4 iş günü içinde de sonuç geldi ama sanırım farklı fiyatlar veriyorlar
champanne dlr0 sonuç 4 günde çıktı araya hafta sonu girmesine rağmen bi problem olmadı sadece cinsiyeti bana söylemediler doktoruma iletildi
arzucagil mervekosar yaptırdım Ankarada yaşıyorum ama Eskişehir Osmangazi ünide yaptırdık. Piyasaya göre çok uygundu fiyatı bi acelemde olmadığı için orda yaptırdım sonuçlar biraz geç çıkıyor