Havin49_ beautiful_ aşkım valla böbreklerinde genişleme var kan değerleri yüksek akciğer hastası olabilir dendi bilmiyorum çok karmaşık
Havin49_ aysgl330633 amin cnm valla bende nazar olduğunu düşünüyorum kimse maşallah demiyor ay ikiz ikiz diyip duruyorlar
beautiful_ egeemomms valla kuzum biran dedim doktor kalkıp bağıracak 😅😅 öyle diyorum hocam kusura bakmayın sizi rahatsız ettim bilmem neler neler 😅😅
Havin49_ aysgl330633 valla aşkım böbreklerde genişleme var akciğer hastası olabilir dedi bide kan değerleri çok yüksek geliyor
Elisa0110 egeemomms derbeder oldum ben doktor görev verdi bugün çantanı hazırlıyorsun diye onunla uğraşıyordum 😂🤭
aysgl330633 Havin49_ oy kuzuma kıyamam Allahım sen şifa ver tez vakitte dua edeceğim tosuncuğa kıyamam kurban olurum ona 😢
egeemomms Havin49_ bebiş nasıl canım belli değil mi ne zaman çıkacağınız? Rabbim şifa versin inşallah kuzuma🩵
aysgl330633 egeemomms aahh diyorum ben de bebek olmak istiyorum şöyle bi yatış istiyorum diyorum içimden hep🥰
Elisa0110 egeemomms yolunda çok şükür canım yüzünü göstermedi nazlı oğluş iki eliyle birden kapatmış 😊