Alya05 egeemomms gece gündüz burdayız az önce eşim diyor kimle mesajlaşıyorsun dedim Happy Mom diyor zaten Happy Mom‘ın bitmiyor 😁😂🤣
Eldgrn Daisy_0 İki tarafta müko ya ama işte şimşekli idim doğurunca oraya geçtim tam alıştım. İki tarafa da eşit artık 😂
Daisy_0 egeemomms benimde 3 😂😂 birinin mail şifresini unuttum kurtaramadım biri komple askıya alındı 😂😂 ilk hesap iki buçuk yıllıktı🥺 gitti kurtaramadım
Havin49_ egeemomms 45 veya 47 olması lazım evet @LadyX post kraliçelerimizden🥰 Ve post olmasa da ful aktif kualnam bacılarım @eslem2121 @penbe_karisi @Alya05 @annekiz6141 @aslmoms @sevimlipandahii ( buraları boşlamıştı ama geldi) @Herseydenbiktim @hd_d @hilalaselll4 @humaakusu @kurkmantosuzmadonna @kartanesi___ @senaninannesi_ @ikiprensesannesi___ @Deleted33000 @vanilya_kokusu_ @bebeklerim__ @Bereninannesi @beautiful_ @merve_tp @egeemomms @suragungor @saziment Ve aklıma gelmeyen daha nice bacılarım
Havin49_ kurkmantosuzmadonna sağol bacım benim sizin gibi dostlar biriktirdim hepinizi çok seviyorum 😘