aysgl330633 Havin49_ Hadi gözünüz aydın canım İnşallah bir daha gitmesin kıyamam ona yaa kardeşiyle buluştular yani oy yerim onları❤️
annekiz6141 ikiprensesannesi___ Benım 3 buçuk yaşındaki kız fırlama sımdı bu dogucak olanla asla başbaşa bırakamam sanıyede boğar aman Allahım korusun sonra ömür boyu vıcdan azabından benden ölürüm 🤦♀️ bizimki sinirlenince gelip karnıma falan vuruyor .
ikiprensesannesi___ annekiz6141 ay o kadar da değil ya. Belki doğduğunda sever. Benim büyük kızım seviyor mesela. Yardımcı da oluyor ama küçüğüm bu kadar ilgilenmiyor. Ama zarar da vermiyor. Çok şükür inşallah seninkiler de iyi anlaşır. Korkma ya bir şey olmaz. Bir şey olmaz ya. Tabi yine sen bilirsin en iyisini.
ballim_dunya Meral_63 kız kaç gündür seni arıyorum en son adet olmamıştın gecikmişti noldu son durumun
Meral_63 ballim_dunya oldum bacım adet 1 hafta oldu adet olalı pazartesi günü biti adetim kimyasal gebelikmis
clementine16 egeemomms burdaki sayılara göre azmış ama ben de her aklıma geleni sormuşum helal bana🤓🤣 Forumda aradığını bulamama sorununu düzeltmezlerse 200e kadae gider bulamadığım için kendim tekrar soruyorum🤓🤣
Havin49_ sevimlipandahii hoşgeldin cnm inşallah bu gelişin sana yeni umutlar süprizler vaat eder iyiyim kuzum napim ikizlerle uğraşıyorum
annekiz6141 ikiprensesannesi___ inşallah doğduktan sonra kıskanmazda.. Bızımkı bıde babasına bana çok düşkün inşallah Aklı keserse zarar vermez