gizem1308 Kızlar sağlık ocağındaki sonuçların bir kısmı öğleden sonra çıktı fakat beta hcg henüz çıkmamış sanırım. E nabiza mesai saatleri içinde mi düşer yoksa gece de sistemde çıkma ihtimali var mı
yavuzayse gizem1308 sadece beta hcg olsaydı öğle 3 buçukta çıkardı ama onun dsinda başka testlerde yapıldığı için sabaha kaliyor
Eldgrn gizem1308 Sabaha çıkar. Sisteme düşmezse sağlık ocağı doktorunun yanına gidin bazen onlar sistemden bakmayınca e nabızda yansımış olmuyor.
kurkmantosuzmadonna gizem1308 evet mecbur. ☺️ Sisteme sonraki gün öğleden sonra düşüyor. Özel hastenein acilinde 1 saat içinde öğreniliyor.
sanemozky09 Benim gece çıkmıştı yani gece sisteme düşmüştü uyanık kalırsanız ara ara kontrol edin bence
gizem1308 @kurkmantosuzmadonna Devlet Hastanesi’nde de 1.5 saatte çıkıyor sağlık ocağı genelde ertesi güne kalıyor ama mesai bitiminden sonrada gece e nabizda cikarmi diye merak ettimm
gizem1308 @kurkmantosuzmadonna Burda bakıyorlar ben hep devlet Hastanesi’nde baktırdım 1.5 saate sonuç çıktı hepsinde
gizem1308 @kurkmantosuzmadonna Direk beta hcg baktircam deme herhangi bir şikayet dile getir gebelik şüphesi varmı diye sorduklarında olabilir dersen mecbur beta hcg istiyorlar 🫢😂