zuhra_yldz 08061999 kaç haftalıkken 7094 değeri gördünüz bende 5 haftalıkken beta değerim 7011 çıktı yorumları gördükten sonra yüksek gibi geldi 🥹
08061999 zuhra_yldz 5+2 canm Ozaman boyleydi betam seninde cok normal Guclu bebis demeki masallah ben oglumu 6bin kusurle ogrenmistm
gndm NovaVina_ 17 sinde 12 çıktı , 20 sinde 121 çıktı, 22 nisanda 240 çıktı, doktor 28 inde gel kese görünür dedi ben dayananilirsem kalp atışını duymak için biraz daha geç gidecem, ama işte bat 22 iki gündür lekelenmelerim oluyo
NovaVina_ gndm zaman kaybetmeden doktora gidin bence progestron yazsınlar. Lekenmeleri durdurmak için. Bir defa kimyasal gebelik geçirdiğim için lekenme korkutuyor beni. 🥹tekrar beta verecek misiniz ? Umarım sağlıkla gelişir bebiş.
NovaVina_ cananakdag1 maşallah 🧿 keseyi görebildiniz mi ? İlk ultrason muayenesine ne zaman gidiyorsunuz ya da gittiniz mi ?
cananakdag1 NovaVina_ testi yaptıktan 4 gün sonra gittim göbekten ultrasonla bakıldı kese yoktu. Salı günü bidaha gittin vajinal bakıldı kese vardı doktor bir oluşum var içerde desi ama bir hareket var dedi kaşp atısı şimdi duyulmaz 30 nisanda tekrar gel dedi
gkkyy NovaVina_ ben ilk 8 binle öğrendim kese vardı bebek yoktu diğer hafta 15 bin üstündeydi yine kese var bebek yoktu bir hafta sonra gittim yeni bebek gözüktü kalbini duyduk doktor 15 bin üstündeyken 5 haftalık gibi dedi diğer hafta 8+6 dedi 🤔
zuhra_yldz semaz ay evet öyleymiş bende bilmediğimden bi korktum elhamdülillah. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
NovaVina_ gkkyy ne güzel rakamlar hep ya dilerim bizlerde ulaşırız o rakamlara. 7. Haftada gitmek en mantıklısı o zaman 🥹 gndm süper. Bir daha kan verecek misiniz ? Nereye kadar kan vermeliyiz buna dair fikri olan var mı 🥲
gndm NovaVina_ yok hayır doktor gerek duymadı keseyi görmek için çağırdı sadece ilk 3 değerede yükseliş güzel dedi
Zelal1309_ NovaVina_ 18 Nisan’da 1449 su pazartesi günü keseyi de gördük şükür.haftaya bebisi göreceğiz inşallah