cuteregina sessizgece tabii ki yazarım ama ben de geç döllenme olabilir yine de haftam iki ya da üç gün geriden geliyor olabilir cuma günü kontrolüm var bir de haftaya çarşamba yine sizi bilgilendiririm yansın böyle yeni haftalıklar için böyle bir grubumuz olsam herkes bilgisini paylassa çok sağlıklı olur bizim için çünkü şu an çok fazla fikre ihtiyacımız var
sessizgece semaz benim de adet tarihine göre 5+5 ama bugün beta 320lerde çıktı daha. Doktor cuma gel dedi ben alttan muayene gerek duyulmaz belki diye , kalp kese vs hepsi bir göreyim diye 2 hafta sonrasına bi randevu aldım
parmkbr Esma006 doktor gerek yok dedi 4 defa kan verdim yeter artık 😄 haftaya çarşamba çağırdı bakalım o zaman gidicem bende ☺
Esma006 parmkbr ayın son gününü aldım ben de randevu İnşallah o gün gittiğimde tam 6 haftalık oluyorum umarım görürüm inşallah
Beyzz6 Herkesi etiketlemeyi bilmiyorum ama sormak istediğim bir şey var belirtileriniz neler? Hemen hemen hepimiz aynı haftayız
Esma006 Beyzz6 belirti ilk günlerde yani geçen haftanın ilk günleri kabızlık çektim şu an değilim sadece günde bir saat ya da 2 saat süren baş ağrım oluyor onun dışında da bir sıkıntım yok çok şükür kasıklarım falan da yok yani ağrı
semaz Beyzz6 ben 5+1den yazıyorum. hızlı yoruluyorum İlk başta taşikardi vardı o bitti. Meme hassasiyeti var Alt karın ağrısı var hafif hafif akşam artıyor gündüz daha iyi. Mide bulantım yok. O başlamaz umarım 🙏🏻 Onun dışında belirtim yok
Beyzz6 Esma006 benimde kasıklarımda ve belimde çekilmeler oluyor akıntım var. Mide bulantısı vs olmadı rabbim inşallah kırıldığımız yerden çiçek açtırsın.
Beyzz6 NovaVina_ ya benim kafamı hep okuduğum şeyler karıştırıyor bu belirti yok acaba yolunda gitmiyor mu diye oysa herkesin bünyesine göre değişiyor
NovaVina_ Beyzz6 bende keseyi görmeden kalbi duymadan icimi rahat ettiremiyorum acikcasi :/ zamanda hic gecmiyor
semaz Beyzz6 gönlümüzü ferah tutalım burdan haberleşiriz ☺️ yarın kontrol sonrası yazarım. Hepimiz birbirimize güç olmuş oluruz aynı dönemlerdeyiz