semaz Beyzz6 vallahi olduğu gibi hissediyorum. Çok teşekkür ederim pozitif hissettirdin beni hep 🤗 Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza. Dilden duayı eksik etmemek lazım ☺️🥰
Beyzz6 semaz çok sevindim bunu duyduğuma 🫠 amin inşallah kesinlikle öyle birbirimizin de duacısı olalım inşallah 🫶🏻
semaz @Xnamee @NovaVina_ kızlar çok teşekkür ederim 🥰🐣 sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah
hicretayda semaz aaa çok sevdim ya sağlıkla gelsinler 🥰🥰🥰 pazartesi bende böyle güzel haberler almak istiyorummm allahin izniyle
semaz hicretayda çok teşekkür ederim. Siz de iyi haberlerle geleceksiniz Allahın izniyle. Hep güzel haberler alalım inşallah. Sağlıkla kavuşalım
kahveseverrr Kızlar normalde kontrolüm yarındı ama dayanamayıp bugün gittim son adet tarihim 19 mayıstı ona göre 6. Haftalık olması lazımdı ama 5 haftalıkmış geç döllenme olmuş dedi doktor keseyi bugün gördüm bende 🌸 darısı bebişlerin kalp atışına😍
sessizgece kahveseverrr bende erken gitmek istedim randevu bulamadım 😀 pazartesiyi beklemek zorundayım
first_time_mom NovaVina_ 5 haftalik hamileyim gecen hafta regli gecikmesi ile ogrendim sigara alkol kullanan biriydim bir haftadir bira sigarayi ne kadar ozlesemde suan bir secenekmia gibi hissetmiyorum cok garip bir sey 😂😂 haftaya kalp atışını duyacağız ve şuan hem mutlu hem gerginim kalp atışını duyunca rahatlayacağım sanırım 😂😂 senin hikayen ne
NovaVina_ first_time_mom 4.5 senedir bekliyordum bende bu ağustosta tüp bebeğe başlayacaktık ama cok guzel bir surpriz yapti bize bebiş :) o heyecan bende de var. Kalp atışını duyana kadar huzur yok sanırım. Daha dogrusu kucaklarimiza alana kadar 🙈