Esma006 parmkbr aşkım keseyi gördüm çok şükür iki hafta sonra gel dedi kalp atışı bebek görünür dedi kese güzel yere yerleşmiş çok şükür
Esma006 NovaVina_ vallahi canım 6 haftalığım dedim hani son adet tarihime göre ekranda ölçmedi sadece keseyi gördü güzel yere yerleşmiş dedi 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını duyarsın dedi o şekilde
cananak busesahin evet hem geçen hafta, hem de bugün gittim gördüm şuan 7+1 olduk kalp atışını da duydum 6 gün önce ve bugün tekrar :)
Esma006 semaz karından aşkım doktorum vajinal hiç bakmıyor o yönden seviyorum açıkçası 🤭vajinal baksa belki duyulurdu evet
gogebakk guzelanne2 AYYYYY KANKA HADİ GÖZÜN AYDINLAR OLSUN KALP ATIŞINI DA GÖRDÜNÜZ MÜ ÇOK HEYECANLI OLUYOR
guzelanne2 gogebakk ay sağol kankaaa dediğim gibi 6 7 günlük bi oynama varmış geç yumurtlamadan dolayı kese ver bebek gözüküyor kalp atışını 2 hafta sonra dinleteyim biraz büyüsün dediiii buna sevindim ya 2 haftada beklerim artık 🥹🥹
gogebakk guzelanne2 aman kanka bana da öyle geç döllenme oldu şükür haftasını az az yakalıyor 2 hafta dediğin nedir ki duyarsın bebeği gördüysen bile ay ne sevindim şu anda
guzelanne2 Esma006 normalde 6+4 ama yumurtlamam 19. Günde olduğu için 6 7 günlük oynama varmış 5+4 5+5 civarı sanırım canım
guzelanne2 gogebakk ay kanka geçen hafta kese bile 2 3 mm gözükmüştü bir hafta kalbim ağzımdaydı hastaneye büyük korkuyla gittim bende aynısıı şükür kese bebek gözüktü ya içim rahatladı 🥹