didaa NovaVina_ bende 8 senedir içiyorum ama hala bırakamadım sigarayı vicdan azabı çekiyorum ama sürekli elim gidiyor 😣 yarın kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım🥹🥹
NovaVina_ didaa özellikle stres olunca bende cok arıyorum 😣 yaa cok sanslisin 🙈 umarim cok guzel haberlerle gelirsiniz buralara 🧿
gulbaharrgt didaa bende 10 yıldır içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama nerdeyse günde 1-1.5 paket içiyordum beni en çok zorlayan durum şuan. Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren 3-5 tane arası içiyorum günde umarım onuda bırakabilirim
nsrnbbcn 15 Nisanda öğrendim 48 ile sat 21 Mart. 17 Nisanda 192 idi bugün de 1062 ama kese daha görünmedi, umarım her şey yolundadır 🥹
NovaVina_ nsrnbbcn yaa sizle de aynı dönemmişiz takip ediyorum sizi 🥹 Sizinlerir bebiş. 4.5 yıldır beklediğim için kanama olmadan üzülmeyin hiç ♥️ daha çok tazesiniz. 1-2 haftaya size göz kırpacaktır. 🌸🧿
guliz007 Benimde 20 sin de 238 di bugün tekrar gideceğim sınırdan artış gösteriyor çünkü dualarınıza ihtiyacım var umarım hepimizin kucağını doldurur rabbim 🙏🏼🌸
NovaVina_ guliz007 güzel haberlerini bekliyoruz canım 🌸 kalbim duam seninle. Kucaklarımız sağlıklı bebişlerle dolsun.
NovaVina_ Slmglyrz umarım cok güzel bir artış görürsünüz.🐣 Bende cuma ve pazartesi vermiştim cumayı mı beklesem bugün mü gitsem emin olamadım. Asla zaman geçmiyor.
Slmglyrz Ya maşallah iyi beklemissiniz. Normalde hemşire bana pazartesi gel dedi dayanamadım bugün yine gittim . düzenli artış oluyor mu diye.
Slmglyrz NovaVina_ 238 çıkmış sonuç. Ama ilki 132 imiş yanlış yazmışım . Sağlık ocağı ebesi yükselişte sıkıntı yok normal dedi
NovaVina_ parmkbr ya harika bir oran masallah 🧿 benimde bat 16 idi. Ama daha 800 leri göremedim 🥹 son adet tarihiniz ne zaman ? Henüz çıkmadı yarın öğleden sonra e-nabıza düser dediler
Esma006 parmkbr bende aynı şekil canım karın katmanım çok benim vajinal görülür belki ama ben istemiyorum iki üç hafta beklemek en iyisi kan vermicem artık ben bugün 952 çıktı
Esma006 parmkbr sezeryanda olmuştum ya 10 ay önce karından saniyelik baktı en son beta kaçtı dedi pazartesi 354 dedim çok erken öğrendim dedim regl 1 hafta vardı dedim yine beta ver dedi oda yüksekse bidaha verme bekle dedi yarın 5 haftaligiz bugün ki betada 952 çıkmış aşkım haftaya persmebe randevum var doğumumu yapan doktora o zaman gözükür inşallah ❤️
minikmucit NovaVina_ ben daha yeni test yaptım pozitif çıktı. Henüz kan vermedim ultrasona da gitmedim. İlk muayene için biraz beklemek istiyorum gidince kalp atışı duymak için. Benim tahminim şuan 4 haftalık. Ne zaman tuttuğunu aşağı yukarı tahmin ediyorum.
NovaVina_ minikmucit aynı dönemlermisiz desenize. Son adet tarihiniz ne zaman ? Bende keseyi ve kalbi ayni anda gormek duymak icin sabretmek istiyorum ancak dış gebelik var ise bu defa gec gitmek kotu sonuclar dogurur diye doktora biraktim ne zaman gel derse.
NovaVina_ Daisy_0 bir gun o da olur 🌸 supheniz var mi 🙈 test yaptiniz mi ? gonlunuze gore olsun her sey. Ben 4.5 yil bekledim