Ozlemmm3535 merhaba benim rezervim çok düşük 2 yumurta ile tüp bebeğe başlamıştım yumurtalar 8 mm de kaldılar ikiside büyümedi ve tedavimi doktor iptal etti. Ve bi daha tüp bebek denemeni önermem senin yumurtlaer büyümüyor yüksek doza rağmen dedi ağlayarak ordan çıktım fakat 1 hafta sonra adet oldum ve adet olunca başka doktora gittim doktor yumurtalar kendi kendine büyüyüp kist olmuşlar dedi ben şok
Lütfen dikkat edin sizinde başınıza gelmesin bu sebepten kist operasyonuna girdim be içleri boşaltıldı aspire oldu. Hem maddi hem manevi yıprandım. Bir kere daha denedim yine 2 yumurta yine ikisine aynı ilaçlar kullanıldı ve yine büyümedi bu defa korktum tekrar kontrol edin diye hocaya resmen yalvardım tedaviyi iptal etti ama yine de tmm gel dedi ama kist değil bu defada gerilemişti anlam veremedim ama başıma bunlar geldi hala gebe kalamadım malesef sizin yumurta sayınız iyi olduğu için bence gebelik oluşur ve büyümeyen yumurta da diğer ay da böyle olacak diye bisey yok ayrıca bende beslenmeme vitaminlerime çok dikkat eden biriydim