Arkadaşlar sellam, doğum yapalı 2 hafta oldu ama ancak kendime gelebiliyorum. İnanılmaz bir doğum oldu asla beklemediğim şeyler yaşadım… 7 nisan sabah 11de kontrolüm vardı nstde düzenli sancı çıktı ama bebeğin nabzı uyuduğu için net çıkmamış sanırım, sonra doktorum beni muayeneye aldı ve membran sıyırma yaptı. Saat 4 gibi tekrar gel nst bakalım çünkü bebek nabzı net çıkmamış dedi. 4te gittim tekrar nst bağlandı ve o an nişanım geldi. Doktor eve git evde sancıların başlar dedi. Dediği gibi de oldu. Saat 5te evdeydim. regl sancısı gibi sancılarım başlamıştı saat 9da dakikada 1, 20 saniye sancılarım oldu. Çok şiddetliydi ama çevremde herkes imkansız bu kadar kısa sürede doğurman dediği için beklemiş oldum 9a kadar. Doktoruma haber verdim acil hastaneye gel dedi. Saat 10 gibi muayene de 6-7 cm açıklık çıktı. Saat 11de 8cmdi ve ben zorla epidural istedim, epidurali alınca çeneme kadar uyuştum, doktorum ıkın dedi ama ıkınamıyodum bile. Bebeğin kafası da yerleşmedi seni sezaryene alalım dediler, öecburen sezaryene döndük. Saat 12.41de kızım dünyaya geldi. Yalnız bana sakinleştirici de verdikleri için genel anestezili gibiydim. Bebeğimden 1.5 saat sonra odaya gidebildim. Keşke epidural almasaydım diyorum. Sezaryenden 10 gün spnraya kadar dayanılmaz baş ve boyun ağrısı çektim. Siyatik ağrısı ve kesi acısı devam ediyor. Normal doğum olabilseydi keşke diyorum. Herkesin doğumu güzel geçer umarım. Benim gibi açıklık yeterliyken epidural almaya çalışmayın sakın🫠