blnmyld ikizlerkadini Tabi ki normal 5+5 te genelde sadece kese ve yolk sacı görünür 6 ve 9 hafta arasında da kalp atışı duyulması bekleniyor, korkmanıza gerek yok
ikizlerkadini blnmyld tedirgindim cok foruma yazdim kızlar içime su serpti sizde öyle cok iyi geldi gerçekten 💕
ikizlerkadini ahserva ayy inşallah sizde bende duyariz en kısa 💕 ama merak ederim yazar mısınız buraya yarin
blnmyld ikizlerkadini Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah duyarsınız kalp atışını 🥰🌸
edasahan7 ikizlerkadini 5+1de kese ve yolksac gördüm adete göre 6ydı ama doktor geç döllenme dedi 2 hafta sonra gel dedi 7+1de gittim dün sabah duydum çok şükür daha erkendir merak etme yolksac gördün mü
ikizlerkadini edasahan7 yolksac ile ilgili birsey demedi ama sadece dediki kese var gördüm bende kalp atışı icin erken 2 hafta sonra ya randevu al gel dedi Allah tan çıktığım gibi randevu buldum inşallah bi sorun yoktur
kaanmoomm ikizlerkadini her gebelik birbirinden farklı son regl tarihine göre hesaplandığı için bazen 1 haftanın bile önemi oluyor. Oğlumu 4008 beta ile öğrendim 6. Haftada kalp atışı duydum . Şuan hamileyim beta 30 ile öğrendim 6+2 de kese bile göremedim moralimi bozdum doktor bozma daha küçük idrara sıkışık gel dedi haftaya kalp atışı ile birlikte görmek için gideceğim inşallah duyarım henüz haftan çok yeni endişe etme 🙏🏼🙏🏼
cicekbahcesi_ ikizlerkadini bende ikizlerkadini bende 5. hafta da hem kese görülmemişti 1 hafta sonra tekrar çağırdı 6. hafta da görüşmüştük keseyi ve kalp atışını
ikizlerkadini cicekbahcesi_ 2 hafta sonra gel dedigi icin biraz tedirgin oldum galiba siz ve bebeğiniz iyisinizdir inşallah
gulsumgk Ablam içinde dua eder misiniz 3 tüp bebek tedavisi gördü tutmadı bu sonuncuda son gittiğinde doktoru umutlu konuşmamış kalp atışı yok demiş haftaya gel dedi sizden ricam herkes dua eder mi onun için 🤲🏻
ikizlerkadini gulsumgk rabbim yardımcısı olsun inşallah en kisa zaman da kalp atışını duyar sağlıkla kucağına alir ablanız ve hepimiz 🤲
bebee1 @ikizlerkadini tabiki inşallah hepimiz icin saglıklı bir gebelik süreci olur Sağlıklı bir şekilde kucagımıza almak nasip olsun inşallah ❤️
cuteregina ikizlerkadini bebeğin kalbi bu haftalarda oluşmaya başlıyor ama kullandıkları cihaz ses dalgası yolladığı için ve kalplere de çok küçük olduğu için bebeklerin aşırı ısınma olabiliyor sıkıntı olabilir diye dinletmiyorlar bunun ise görmemiş olabilirler 5 + 3 henüz çok erken ben de cuma günü doktora gideceğim sat a göre 6 + 4 oluyorum ama hesaplamalarıma göre altı hafta olacak bakalım ben ne yaşayacağım