Güzellik salonum var, kapora zaten yasal bir ödeme değil yani şöyle zorunluluğu yok, kapora verdin diye hiçbirşey yapamazlar, kapora verdiniz ve eğer randevu gününüz falan belliyse kaporayı etik olarak bence istemeyin ve gitmeyeceğinizi söyleyin hiçbirşey yapamazlar hemde hiçbirşey, ama randevu gününüz saatiniz hiçbelli değilse konuşup onaylamadıysanız kaporanızıda geri alabilirsiniz tüketici hakem heyetiyle yada az üstten konuşun kaporanızıda alabilirsiniz,
Ben bu tarz durumlarda iade ediyorum ameliyat oluyor şehir değiştiriyor gelemiyor ama atıyorum seansa 1 gün var gelmiyor erteleme yada iptal ediyor kaporada iade edin diyor etmiyorum son raddeye kadar çünkü ben randevu kapatmışım belki gelecek biri varsa onun önünü kapatmışım saatimi birine ayırmışım son gün onun gerine birini alabilmem bulmam nerden mümkün olabilir ? O tarz durumlarda iade yapmıyorum ama hem gitmemişsiniz hem bilgi vermişsiniz kapora dediğim gibi yasal bir ödeme değil kapora verdin diye gitmek zorunda da değilsin kaporanıda eğer gözün karaysa geride alabilirsin maalesef bu noktada hiçbir hakkı yok salonun