duygu_61 Kızlar başakşehir cam şakuramı kanunimi doktor memnun olduğunuz kim var doğum için gün alcam artık yaklaştı allah nasıp ederse erkenden gelme ihtimali var annemı de 3gun oldu kaybettim stresten sancılarım oluyo sezeryanla dogumum
yaseminis duygu_61 başın sağolsun canım ikinci doğumum çam sakurada oldu odam çok güzel di çok ilgililerdi acilinden memnun kalmadım hayvan gibilerdi kanuni de doğum yapmadım ama hiç hoşuma gitmiyor hijyen açısından
burakalp4 duygu_61 duygu_61 benimde annem yeni vefat etti 30 haftalık hamileyim bende Tekirdağ’dan sakuraya gidiyorum ailem orada oturuyor zaten sakuranın acili gerçekten kötü ama diğer yerler rahat diyorlar iyi insana denk gelmene bağlı Allah yardımcın olsun Seninde
duygu_61 yaseminis sizler sağolun canım ben tekirdağ dan gelicem çünkü burdaki şehir hastanesi kabul etmedi riskli doğum diye ortada kaldım açıkçası hastane olarak bide annemin vefatının acısı eklendi üstüne napcam nereye karar vercem bilmiyorum
yaseminis duygu_61 ben şimdi tekrar hamileyim yine çam sakuraya gitmeyi düşünüyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
hamayku Cam sakura iyi sadce oda iki kişilik denk gelince sıkıntı dinlemiyosun 48 saat dolmadan da taburcu etmiyolr