önvelikle cok geçmiş olsunn. rabbime isyan etme inaki hakkında hayırlısı ve kolay olanı buymuş demek ki. bende yaşadım. kendimi o kadar suçladım ki anlatamam. bir de ilk gebeliğimdi. benim yüzümden olmuş gibi hissettim, isyan ettim. ama sonra dank etti. yani ben ne yaparsam yapayım bu gebelik sağlıksızmış ve benim için hayırlısı olan değilmiş ki rabbim nasip etmemiş demeyi öğrendim. ilk gebelikte dr olabileceğini dedi bu durumun bana. yaşlı bir yumurta ile sprem buluştuğu için vücut bunu sağlıksız diye geri atıyormuş. yani dr bana böyle izah etmişti. benimde öğrendiğim günden 10 gün içinde mlsfki betanın yavas artması hatta bi anda lekelenmem gelmişti o sırada artmasıyla betanın 10 günde vücudum attı o oluşmaya çalışan parçayı🥺 pedime gelmişti bi et parçası. çok ama çok üzülmüştüm ama sonra dediğim gibi Allahın bir bildiği vardır illaki dedim. kendimi toparlamaya çalıştım. o lekelenmemin ve sonrasında gelen normal regl kanının üzerine bir regl daha gördüm. sonra yine reglim gecikti test yaptım ama bu sefer ilki gibi heyecandan hemen gidip kn verip düşük değerle beta öğrenip bir de onun artmasını takip edip iyice streslenmemek adına yaklaşık 7-10 gün geçmişti beta verdim. baktım ki değer normal seviyelerde yani ilki gibi düşük fln değildi öyle diyeyim. sonra aradan yine bir 6-7 gün geçt yine beta verdim. ardından sanırım iki hft geçince de dr kontrolüne gittim. en azından dedim kalp atışı kese bebek fln gözükecek şekilde olsun ki kendimi bende rahatlatmış olayım. iyi ki de öyle yaptım. şuan Rabbime şükür ki normal bir gebelik sürecindeyim. dediğim gibi kesinlikle kendini suçlama inan ki vücut sağlıklız gördüğünden atıyor. en azından vücudumuz artık tanıfı gebeliği. o yüzden arkası eminim ki Rabbiminde iznitabi ki çokkk sağlıklı ve kolay şekilde gelirr. canını sıkma demek kolay elbette ama yürekten söylüyorum gerçekten canını sıkma. stres yapma. bol su iç güzelce beslen. bedenine izin ve zamann ver yeniden bir sürece girebilmesi içinn. kendine iyi bakk bolca dinlennn🫶🏼