Biraz uzun olacak ama çok çaresizim artık birilerine anlatmak istiyorum ve aynı durumları yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı diye merak ediyorum. Ben hamile kalabilen biriyim ama sürekli gebeliğim maximum 8.haftada sonlanıyor ya kalbi duruyor ya hiç atmıyor. 4 senede 4 kez hamile kaldım sonuncuda pgt ile tüp bebek önerdiler , yine 6.haftada kaybettim cuma günü alacaklar.. pıhtılaşmaya yatkınlık vardı önlem aldık hep gebelikte corasprin ve Oksapar kullandım. Rahim filmi çekildi , genetik testler yapıldı, eşimde hiçbir sorun çıkmadı. Ama genetiği sağlam bir tanecik 5.gün 5AA kalite embriyo donduruldu ve işte kesin gözüyle , sağlıklı tutar diye düşündüğümüz embriyonun da 6.haftada gelişimi durdu . Doktorlar suçu sürekli embriyoya atıyor. Sağlıksız olduğunu, tıpın her şeyi yüzde yüze öngöremediğini söylüyor. Bir noktada evet katılıyorum ama ben kendimle ilgili doktorların küçük te olsa bir sorunu atladığını yeterince araştırmadığını düşünüyorum. Son doktorum hamile kalabiliyorsun akışına bırak diyor ama ben biliyorum ki yine gebe kalsam yine bu haftalarda düşük yapacağım. Maddi manevi çok yoruldum . İnsanların , en yakınlarımın bile bana her seferinde acıyarak bakmasından, dışarıya karşı hep güçlü durmak zorunda olmaktan ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zorunda olmaktan bıktım. Daha büyük acılar yaşayanlar var evet , acılarını asla küçümsemem ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Görmediğin duymadığın bir cana da üzülüyorsun. Ve yıllar geçiyor. Ankara’da yaşıyorum ve sizlerden ricam , bana klasik bir tüp bebek doktoru gibi gel bir de biz deneyelim diyecek olanı değil de , inceleyip araştıracak neden kayıp yaşadığımı bulacak bu konuda uzman birisini önerir misiniz? Özel devlet farketmez.