canan78 tamamen şans işi. Aynı hastaneden çok memnun olan da var hiç memnun olmayan da. Bir kere doktor seçiminiz olmayacak nöbette kim varsa dogumunuza o giriyor. Özel Hastanedeki gibi kalmayıp egzersiz yapayım yürüyeyim her defasında olmuyormuş, nstye bağlı kalmanız sürekli alttan muayene olmanız gerekiyor tabi bu esnada istemezseniz size bir kağıt imzalatiyorlqr ve oraya el yazınız ile her türlü riski kabul ettiğinizi teker teker yazıyorsunuz. Psikolojik. Olarak çok etkiliyor bence. Her muayeneyi başka doktor yapıyor asistanlarına da anlatıyor eğer araştırma hastanesi ise dogumunuz da kalabalık oluyor. Bunlar benim duyduklarım. He bir de evet normal doğum yanlısı olmak mükemmel bir şey fakat her defasında sizinle farklı doktor ilgilendiği için bilgi karmaşası oluyor bence. Biri şunu yapalım diyor biri yok diyor. Sezeryan için çok uzun süreler suni sancı ile bekletilebiliyor. Bence ikinci doğumlar devlette olabilir ama ben çok tecrübesizim. İlgi istiyorum yönlendirme. İstiyorum az ama doğru müdahale istiyorum derseniz güzel bir özel. Hastane derim ben. Fakat nice ozeller zaten devlet gibi öylesine gidilecekse devlet daha mantıklı. Bu arada ebeler genelde tatlı ve ilgili oluyor yani gebe okulundaki ebeler. Fakat onları dogumhane ekibi olarak görmüyorlar sanırım. Onlar dışarıda kalıyor.